A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Підготовка до чергової сесії: продовжується робота депутатів в комісіях

Дата: 09.07.2019 18:19
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Як повідомлялося раніше, 11 липня відбудеться ХХХІ сесія Ходорівської міської ради. Питання, які внесені до проекту порядку денного, депутати продовжують опрацьовувати у постійних комісіях.

09 липня  відбулися  засідання ще 2-ох депутатських комісій (з питань роботи ради, законності, інформаційної політики та боротьби з корупцією та з питань регулювання земельних відносин, екології, архітектури та адміністративно-територіального устрою).

Серед основних питань, розглянутих депутатами це питання: про звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства щодо врегулювання проблеми відміни з 2020 року зарахування до місцевих бюджетів акцизу з виробленого та ввезеного на митну територію України пального,  про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території Ходорівської об’єднаної територіальної громади, про надання дозволів на розроблення детальних планів території та затвердження детальних планів території, про затвердження протоколів засідання комісії з відбору виконавця послуг з виконання  робіт з оцінки земель на конкурсних засадах на території Ходорівської ОТГ, про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, про затвердження технічного звіту з грунтового обстеження земельної ділянки на території с. Вовчатичі, про внесення в перелік продажу земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні), про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії у місцях встановлення опор повітряної лінії електропередачі напругою 330кВт Західноукраїнська – Богородчани  Державному підприємству Національна енергетична компанія УКРЕНЕРГО та погодження місця розташування об’єкту на території приватної власності, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі Новострілищанське СТ, про надання дозволу на розроблення проектів та технічних документацій землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, садівництва, для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд, гаражу, про укладення договору земельного сервітуту для виконання робіт та розміщення наземних споруд нафтопроводу по об’єкту «Капітальний ремонт І-ої черги нафтопроводу Броди-Держкордон із заміною труби Ду 500 на ділянці км 79,3-км106,5», про погодження затвердження ГУ Держгеокадастру технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості площею 1,90 для ведення фермерського господарства  за м.н.п. с. Піддністряни,  про вилучення земельних ділянок, про внесення змін до рішень сесії.

Депутати одноголосно  підтримали відповідні проекти рішень та рекомендували їх до розгляду на  сесії міської ради.

В роботі комісій взяли участь секретар ради Марія Гавінська, начальник відділу земельних ресурсів Олена Лаб*як, працівники профільних відділів.

Завтра відбудеться  засідання ще 2-ох профільних комісій. Після завершення роботи депутатів  в комісіях буде сформовано остаточний варіант проекту порядку денного ХХХІ сесії міської ради, з врахуванням пропозицій та зауважень депутатів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь