A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Найважливіше у змаганнях – участь? Тоді це не про «Студію Акорд»!

Дата: 08.07.2019 15:20
Кількість переглядів: 2440

Фото без опису

 Приємно констатувати, що це твердження не про талановитих дітей, які займаються спортивними танцями в «Студії Акорд». Адже на Чемпіонаті України в Києві, який відбувся в червні, абсолютно всі наші пари увійшли до фіналу і посіли переможні місця серед шести найкращих у своїх категоріях.

 Змагання тривали протягом трьох днів, у двох залах одночасно, вражаюча кількість учасників з усіх куточків України, провідні танцювальні клуби таких міст як Київ, Одеса, Львів, Ужгород. Одним словом, масштаб дійства перехоплював подих і вимагав сконцетрованості, витримки і, звичайно, підтримки тренерів та батьків, які щиро вболівали і докладали усіх зусиль, щоб їхні діти проявили себе на паркеті якнайкраще.

 А на паркеті було безумовно гаряче, і від суперництва, і від спекотної літньої погоди. Особливо важко було готуватись до змагань безпосередньо за три години до потяга, проте діти проявили наполегливість, стійкість і величезне внутрішнє бажання до перемоги.

 Як зазначив тренер Борис Маслій: «Це було спекотне, яскраве і успішне завершення танцювального сезону для  «Студії Акорд». Кожній парі, яка довела на цих змаганнях, в першу чергу для себе, що вона варта найвищих п’єдесталів і може досягти найкращих результатів наполегливою працею, велике тренерське дякую. Подача, технічність, презентабельність – усе це я спостерігав протягом наших виступів, і можу сказати, це справді величезна насолода для тренера – бачити результат своєї праці. Окреме дякую батькам за виховання справжніх спортсменів і хороших дітей та за Вашу безпосередню активну участь у змаганнях. Кожен з нас виконав свою функцію на повну, чого сподіваюсь і в подальшому, адже ми – унікальна команда».

 Ходорівська міська рада вітає талановитих дітей, тренерів та батьків! Сили, натхнення та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь