A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В автостанції новий власник

Дата: 14.06.2019 11:22
Кількість переглядів: 2866

Фото без опису

 В лютому 2019 року сесія  Ходорівської міської ради прийняла рішення про  продаж у власність на земельних торгах (аукціоні) земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою: Львівська область, Жидачівський район, м. Ходорів, вул. Грушевського, 63 та затвердила вартість земельної ділянки. Згідно експертної грошової оцінки вартість земельної ділянки становила  225 593,00 грн., що в розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки становить 120,06 грн. без врахування ПДВ.

 Відповідно  до  чинного законодавства в травні ліцензованою організацією ПП «Центр ринкових досліджень» проведено земельні торги у формі аукціону. Стартова ціна 225 593,00 грн., крок 5 відсотків від стартової ціни лота (11 279,65 грн.).

  До участі у аукціоні було зареєстровано два учасники.

 За третім кроком право на покупку отримав М.Кутний. Ціна продажу земельної ділянки становить  248 152,30 тис.грн. За умовами переможець аукціону також відшкодовує виконавцю земельних торгів витрати на підготовку лота до проведення земельних торгів у розмірі 10 700,00 грн. та сплачує виконавцю земельних торгів винагороду за їх проведення у розмірі 5 % ціни, за якою здійснюється купівля-продаж земельної ділянки, але не більш як дві тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 Переможець аукціону повинен використовувати земельну ділянку без зміни цільового призначення і в трьохмісячний термін з дня проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку провести благоустрій території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь