A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

У Ходорові провели свято української молоді «Велети українського духу»

Дата: 15.04.2019 09:25
Кількість переглядів: 1503

Фото без опису

 Свято української молоді проведено під гаслом «Велети українського духу».

 Організатори заходу Громадська рада «Святий Юр», Центр національного виховання ім.Андрея Шептицького, Всеукраїнська громадська організація «Союз українок», Ходорівська об’єднана територіальна громада.

 Подібні святкування містами, містечками та селами Львівщини тривають уже два роки і, як виглядає, їх інтенсивність ніяк не спадає, а рівень організації, тематична насиченість і фаховість стають від заходу до заходу щораз вищі. Кожна наступна місцевість бере приклад і враховує здобутки попередників та намагається своє свято провести краще та величніше. Не винятком став і Ходорів.

 Свято розпочалось з молебню на прославу велетів українського духу (Церква св. Володимира та Ольги). Учасники дійства, учнівська молодь навчальних закладів Ходорівської ОТГ (понад 200 учасників), мали прекрасну нагоду пізнати велич українських пророків, які торували нам шлях Христової віри, закликаючи нас усіх забути про розбрат і спільно працювати заради загального добра, таких як Митрополит Андрей Шептицький, Блаженний Священномученик Климентій Шептицький, патріот та праведник України Омелян Ковч,  Патріархи української греко-католицької церкви  Йосип Сліпий та Любомир Гузар; поет-шістдесятник, громадський діяч, Лауреат Державної премії імені Т.Г. Шевченка пан Ігор Калинець.

 Саме цим світочам віри та правди була присвячена науково-практична конференція у рамках  Свята Української Молоді. Учнівська молодь прославляла велич Бога в піснях під час фестивалю української духовної пісні «Голос Руси-України», продемонструвала розмаїття своїх талантів на виставці української народної творчості « Таланти твої, Русь-Україно», показала свої фізичні здібності на спортивному фестивалі « Український дух, гарт і перемога» і позмагалася за кубок Андрея Шептицького.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь