A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

«Студія Акорд» на змаганнях міжнародного рівня  серед учасників із 33 країн світу!

Дата: 14.03.2019 10:26
Кількість переглядів: 2063

Фото без опису

В житті кожного спортсмена є людина, яка розділяє його досягнення і переживає невдачі нарівні з батьками. Ведучи його до заповітної мети, на рахуючись з особистим часом, ця людина стає прикладом для наслідування і життєвим наставником. Це – тренер! А в «Студії Акорд» такими людьми є два брати - Борис та Олег Маслій. Словами не можливо передати безмірне почуття радості, любові до життя, зачарованість існуванням, що охоплюють танцюючу людину. Ці молоді хлопці разом із своїми вихованцями підкорили не одну танцювальну вершину, а цей вікенд для всіх видався особливо продуктивним і насиченим.

Пари різних вікових категорій під пильним наглядом своїх тренерів три дні поспіль підпалювали паркет столиці на змаганнях міжнародного рівня Kyiv Open Championship, впевнено демонструючи рівень своєї підготовки поряд з 4000 учасників з 33 країн світу.

Фото без описуЦього разу спортсмени зустрілись на танцювальному рингу не тільки зі своїми конкурентами з провідних клубів центральних міст України і сусідніх держав, а й мали можливість помірятись силами з учасниками, які представляли, наприклад, Кіпр, Америку, Південну Корею, Китай.

Кожні змагання - це дуже приємний , проте водночас один з найвідповідальніших етапів у танцювальному житті кожної пари. Протягом кількох хвилин потрібно показати все , на що ти здатен і навіть трохи більше. І наші пари з цим впорались залишивши позаду пристойну кількість свої ровесників.

 «Для декого досягненням є сам факт участі в змаганнях такого рівня , проте нас може вдовольнити тільки по - справжньому достойний результат», - зазначив тренер Борис Маслій.

Вітаємо!  І як кажуть: «Якщо Богом дано, що ти вмієш танцювати, то ти повинен це віддавати!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь