A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулися зустрічі з мешканцями Грусятицького старостинського округу

Дата: 12.03.2019 12:40
Кількість переглядів: 1715

Фото без опису

  У Ходорівській ОТГ завершено  роботу з обговорення перспективного плану розвитку громад за участю представників Жидачівської РДА, міської ради та мешканців населених пунктів.  

  Представники Ходорівської ОТГ: Олег Коцовський, міський голова, Марія Гавінська, секретар міської ради, Анастасія Батирняк, заступник міського голови та Іванна Глушко, начальник відділу фінансів разом 5 березня здійснили робочу поїздку до Грусятицького старостинського округу. Відбулися зустрічі із мешканцями сіл Грусятичі та Ліщин, які чисельно відвідали даний захід. Участь в заході також взяли староста Богдан Пінтелей та депутат міської ради Наталія Мінурка.

  Представники влади інформували присутніх про проведену роботу в Ходорівській ОТГ  в кожній галузі та в старостинському окрузі, проаналізували дохідну та видаткову частину бюджету Ходорівської ОТГ (в тому числі по даному старостинському окрузі) та акцентували увагу  на перспективний план розвитку сіл Грусятичі та Ліщин на 2019-2020 роки.

  На кожній зустрічі місцеві жителі висловлювали свої пропозиції, а також обговорювали проблемні питання, які стосуються їх населеного пункту.

  Позитивно оцінюють люди роботу в с.Грусятичі: по ремонту водонапірної башти, ремонту системи опалення в школі, заміні вікон в дитячому садочку, встановленню огорожі території дитячого садочка,придбання костюмів для учасників народного колективу, в с.Ліщин: виготовлення дозвільних документів на водопостачання села, роботи по благоустрою цвинтаря (прокопування канави, будівельні матеріали, а також встановлення автобусних зупинок в 2-ох селах,  виділення коштів на поточні ремонти шкіл та на придбання медикаментів для ФАПів.

  На завершення  підведено підсумки зустрічей, серед пріоритетних завдань, які запропонували мешканці сіл на наступні 2 роки в с.Грусятичі: ремонт народного дому,  облаштування майданчика із штучним покриттям, заміна вікон на металопластикові в школі, подальше використання приміщення колишньої школи; в с.Ліщин: водопостачання села, вивчити різні пропозиції щодо приміщень, які можуть бути задіяні під облаштування народного дому, подальше використання об’єкту незавершеного будівництва, розчистка ставка, ремонт моста, обрізка та зрізка аварійних дерев на території церкви та цвинтаря).

  Спільним для двох сіл залишається до вирішення питання по розподілу земельних ділянок із земель запасу (орієнтовно по 1 га), які в лютому 2019 року прийняті відповідно до рішення міської ради із державної в комунальну власність.

  Мешканці с.Грусятичі вручили подяку міському голові О.Коцовському за надану допомогу в організації роботи по перекриттю храму Святого Миколая.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь