A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХXІX сесія Ходорівської міської ради

Дата: 22.02.2019 20:59
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

21 лютого відбулася ХXІX сесія VIII скликання Ходорівської міської ради,  на якій основним із питань, які  були включені до порядку денного сесії, було  питання про  підсумки роботи Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади за 2018 рік та напрямки стратегічного розвитку громади на 2019 рік.

Міський голова Олег Коцовський детально по кожній галузі інформував присутніх про перелік робіт, заходів, які здійснені протягом 2018 року та інформував про напрямки стратегічного розвитку громади на 2019 рік.

Олег Теодорович повідомив депутатам приємну новину про присвоєння нашому земляку Богдану Гориню Шевченківської премії у номінації «Публіцистика, журналістика».

Депутати розглянули бюджетні питання про затвердження звіту про виконання Ходорівського міського бюджету за 2018 рік; про спрямування залишку коштів, які склалися станом на 01.01.2019 року; про внесення змін до Ходорівського міського бюджету на 2019 рік; про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету, прийнятих в міжсесійний період, про внесення змін до структури та чисельності міської ради, про встановлення ставок туристичного збору на 2019 рік. Депутати внесли зміни до рішення сесії Ходорівської міської ради №1908 від 14.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік», зменшивши ставку з 1,5 до 0,5 (тобто повернули ставку на нерухоме майно до рівня минулого року).

Одноголосно було прийнято рішення про  надання субвенції Жидачівському районному бюджету для придбання житла учаснику бойових дій Бартківу Олегу Володимировичу на умовах спів фінансування. Олег був присутній в сесійній залі і звернувся до депутатів із словами вдячності за  порозуміння та допомогу.

Також було внесено зміни до рішення сесії Ходорівської міської ради №1933 від 14.06.2018 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік»). Розглянуто питання про спостережну раду комунального закладу охорони здоровя «Ходорівська міська лікарня», що надає медичну допомогу вторинного рівня. Затверджено порядок використання шкільних автобусів.

Серед господарських питань розглянуто питання про взяття на облік безхазяйного майна, про прийняття на баланс комунального підприємства «Ходорівське управління комунального господарства» житлового будинку в селі Заліски.

Затверджено проектно-кошторисну документацію «Реконструкція мережі водопроводу села Ліщин Ходорівської міської ради Львівської області».

Велику частку питань порядку денного займають земельні питання. Найголовніше це - прийняття у комунальну власність Ходорівської міської ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів (більше 4 тисячі гектарів). Внесено  земельні ділянки несільськогосподарського призначення у перелік продажу шляхом викупу, затверджено технічну документацію щодо поділу та об'єднання земельних ділянок, затверджено  технічні  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства та інші.

Відповідно до регламенту міської ради депутати заслухали інформацію про виконання  депутатських звернень та запитів.

З повним переліком рішень можна буде ознайомитись на сайті Ходорівської міської ради в рубриці «рішення ради».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь