A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

У Ходорівській ОТГ  в 6 старостинських округах проведено  обговорення перспективного плану розвитку територій  на 2019-2020 роки

Дата: 17.02.2019 22:59
Кількість переглядів: 1363

За участю представників Ходорівської міської ради, Жидачівської РДА та старост старостинських округів  продовжується робота  по обговоренню перспектив розвитку громади на 2019-2020 роки.

Від  Ходорівської ОТГ участь в зустрічах взяли:Марія Гавінська, секретар ради, Анастасія Батирняк та Ольга Мельник, заступники  міського голови,  Іванна Глушко, начальник відділу фінансів, Світлана Герман, Віра Нягулова, спеціалісти відділу фінансів. Від Жидачівської РДА: Василь Татарин, голова Жидачівської РДА та його заступник Віра Корецька.

На даний час вже відбулися зустрічі в 6 старостинських округах, в яких брали участь мешканці 25 населених пунктів.

Позитивно  мешканці оцінюють роботу ОТГ по облаштуванню вуличного  освітлення сіл, встановленню дитячих майданчиків, автобусних зупинок, значному покращенню матеріально-технічної бази Ходорівської міської лікарні, надання фінансової допомоги на придбання будівельних матеріалів для сільських  храмів.

В Ходорові відбулося попереднє обговорення питання про стратегічний розвиток Ходорівської ОТГ на 2019-2020 роки з членами виконкому, старостами старостинських округів, керівниками структурних підрозділів міської ради, керівниками комунальних підприємств.
На даній зустрічі міський голова Олег Коцовський ознайомив присутніх з основними пунктами звіту про підсумки роботи Ходорівської ОТГ за 2018 рік і окреслив пропозиції щодо напрямків розвитку громади на 2019-2020 роки. Також було заслухано пропозиції, зауваження та доповнення до звіту, які будуть враховані в подальшому. На черговій сесії міської ради, яка відбудеться 21.02.2019 року буде розглядатися питання «Про підсумки роботи Ходорівської об’єднаної територіальної громади за 2018 рік та напрямки стратегічного розвитку на 2019-2020 роки».


Серед пропозицій жителів  Жирівського старостинського  округу: завершення робіт по вуличному освітленні в с,Бородчиці та с.Городище, вуличне освітлення від с.Жирова до житлового масиву «Троянда», ремонт народних домів, забезпечення транспортним сполученням с.Городище з м.Ходорів, поточний ремонт шкіл, водопостачання с.Заліски.

В Молодинчецькому старостинському окрузі  найгостріше порушується питання ремонту доріг, збору та вивезення ТПВ.

В Чорнострівському старостинському окрузі найважливішими питаннями для мешканців є: ремонт дороги, встановлення дитячого майданчика в с.Чорний Острів, ремонт даху школи в с.Чорний Острів, поточні ремонти народних домів, аварійної автобусної зупинки в с.Голдовичі.

В Дев*ятниківському старостинському окрузі найактуальніше питання це ремонт дороги в напрямку до Львова, електропостачання та ремонт фасаду народного дому с.Калинівка, заміна вікон в народному домі та амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Дев*ятники, завершення робіт по вуличному освітленні, ремонт невеликих мостів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь