A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Захисти Україну! Підтримай українську армію! І знову допомога від Ходорівщини

Дата: 30.12.2018 20:31
Кількість переглядів: 634

 Фото без опису

Як було анонсовано раніше, періодично на сайті міської ради ми будемо публікувати інформацію про допомогу для армії мешканцями нашої громади Нехай  їхні добрі наміри стануть прикладом для інших. Адже найважливіше для нас всіх це те, щоб війна закінчилася, як найшвидше і всі захисники здоровими та живими повернулися додому.

Напередодні зимових свят мешканці села Чорний Острів  долучилися  до акції "Приготуй Святу вечерю солдату". Найактивніші учасники акції отець Тарас Лукачик, батьки , учні , працівники школи, мешканці села  Балян Марія,  Талама Марія, Гаван Люба,Потопляк Христина. 
Було зібрано 2500 гривень, а ще пампухи, вареники, чимала кількість домашньої консервації та горіхи.

Фото без описуФото без описуСаме напередодні новорічно - різдвяних свят серця наших дітей як ніколи відкриті для добрих справ. У ЗЗСО І - ІІІ ст. ім. Героя України Романа Точина м.Ходорів ні на хвилину не забувають про ту ситуацію в якій перебувають наші воїни на Сході України. Учні, батьки та педагоги долучилися до благодійної акції . Найактивнішими учасниками  стали учні початкових класів. Під керівництвом місцевих волонтерів :Кухарської Анни, Романа Тітика, Юрка Юревича усе буде відправлено на допомогу бійцям у "гарячу точку". Адміністрація школи висловлює щиру вдячність батькам, школярам, класним керівникам за активну участь у благодійній акції. Хочеться висловити сподівання, що саме ці смаколики з мирної частини країни хоч частково прикрасять суворі будні наших захисників та подарують їм атмосферу прийдешніх свят. З Новим роком та Різдвом Христовим!

Фото без описуФото без описуМешканці села Жирова  вдячні нашим мужнім хлопцям і підготували  для них домашні дарунки. Відправили для 131 ОРБ 70 літрів вареників (усі козаки люблять вареники), домашні консервації, квашену капусту, домашні медівники, трохи кров'янки, шпондер - усього Нова пошта наважила 140 кг. Спасибі жирівським господиням. На зібрані гроші (1310 грн) купили пампушки і ліки. Нехай у славних воїнів буде свято, нехай запахне домом. Маленькі школярі виготовили милих ангеляток зі словами "люблю" і "дякую". 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Напередодні новорічних та різдвяних днів колектив ЗДО "Ставочок" та старостат с.Грусятичі щиро дякують захисникам та бажають швидкого повернення до рідних домівок! Нехай новорічні малюнки наших дітей та гостинці  хоча б на хвилину в думках повернуть Вас додому!
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь