A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Перший ювілей дитячого садочку.

Дата: 30.12.2018 20:18
Кількість переглядів: 770

Фото без описуБагатий на незабутні події виявився 2018 рік в дитячому садочку «Ставочок»  с.Грусятичі. І одна з них відбулася недавно – святкування 10 річниці створення дошкільної  установи .

Здається, що це було вчора…коли зібралося багато мешканців села, представників районної  та місцевої влади на таку величну подію напередодні Храмового празнику села  Святого Миколая .

З того часу вже було 9 груп випускників, які прийшли привітати  колектив садочку. Випускники, а найстарші з них вже навчаються в 10 класі місцевої школи,  підготували цікаві номери, сюрпризи, а ті, хто зараз навчається в Ходорівській школі мистецтв здивували майстерною грою на музичних інструментах.

Захід був дуже цікавий, насичений приємними спогадами, згадками про цікаві та смішні події протягом цих років та переглядом фотографій на великому проекторі…

Незмінним керівником установи є Ірина Радевич, яка зазначила: "Для мене садочок  - це милі, добрі, розумні, веселі, галасливі та чудові діти, це їх батьки - головні помічники в нашій роботі, це  співробітники, сповнені наснагою до праці, любов'ю до дітей,окрилені творчою фантазією.Багато теплих та вдячних слів хочу сказати всім тим, завдяки кому ми є: голові Ходорівської ОТГ О.Коцовському, секретарю  М.Гавінській, заступнику голови О.Мельник,  керівнику відділу освіти, молоді та спорту  Н.Калинець, колишньому голові Грусятицької сільської ради О.Гавінському, старості Б.Пінтелею. Окрема подяка за щирі слова привітання директору школи Л.Гречихін та діловоду М.Кіщук."

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь