A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення Дочірнім підприємством «Водоканал».

Дата: 27.12.2018 16:15
Кількість переглядів: 772

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Ходорівська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення виконавчого органу Ходорівської міської ради “Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення Дочірнім підприємством «Водоканал».

Проект  рішення виконавчого органу Ходорівської міської ради “Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення Дочірнім підприємством «Водоканал» розроблено відповідно до пп.1 п. 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII від 09.11.2017р. із змінами та доповненнями та з урахуванням вимог Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008р. №190, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 07.10.2008р. за №936/15627 із змінами та доповненнями.

Головний розробник проекту: Ходорівська міська рада.

Проект  рішення  розміщений у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі Ходорівської міської ради  http://hodorivska-gromada.gov.ua

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення:

у письмовому вигляді за адресою: 81750, м. Ходорів, вул. Грушевського, 38, Ходорівська міська рада,  тел. 03239-53101 або на електронну адресу  otg@hodorivska-gromada.gov.ua ;

у письмовому вигляді за адресою: 01011, м. Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11 Державна регуляторна служба України, тел. (044) 285-05-55 або на електронну адресу inform@dkrp.gov.ua.

ЗАВАНТАЖИТИ ПРОЕКТ РІШЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь