A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В садочках провели  осінь і готуються  до  зустрічі із Святим Миколаєм

Дата: 13.12.2018 09:46
Кількість переглядів: 858

Фото без описуКоли посміхаються діти – світ стає добрішим та теплішим. А посміхаються вони тоді, коли відчувають, що їх розуміють і  люблять. 

Надзвичайно цікаві та змістовні заходи провели наставники дітей разом із своїми вихованцями в дошкільних закладах освіти нашої громади.

В Піддністрянському НВК відбулося святкове дійство і малята  зустріли казкову Фею, котра завітала до них у гості з чарівною квіткою, відриваючи пелюстки якої, малюки виконували різні завдання: розгадували загадки, виконували фізичні вправи, співали, грали в ігри, танцювали та розповідали вірші.

Фото без описуФото без опису

А в Грусятичах в дитячому садочку «Ставочок»  діти були казковими персонажами у виставі «Ріпка-це казочка осіння, малюків побачите ви вміння!». Приємно, що участь у святі брали випускники садочку-другокласники школи. Присутні були вражені   креативними  декораціями, які гармонійно доповнювали захід.

Фото без описуФото без описуФото без описуБарвистим, цікавим, кольоровим було свято в дитячому садочку «Вишеньки» м.Ходорова, яке повністю відповідало своїй назві «Барви золотої осені». Всі діти  були у ролях дарів осені. Вдало підібрані костюми, цікавий сценарій, акторська гра малят зробили це дійство успішним і незабутнім.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В НВК №23 с. Кам'яне до дітей завітала Осінь-господиня, яка розважала малят загадками, іграми-хороводами, а на завершення почастувала усіх соковитими яблуками.

Фото без описуФото без опису

«Осінь радісна пора»…Під такою назвою відбулося свято в дитячому садочку «Ромашка» м.Ходорова, яке  розпочалося піснею «Свято починається», а потім було багато пісень, віршів, таночків , повчальна сценка та  солодкі подарунки  від казкової Осені.

Фото без описуФото без опису

Наші дошкільнята цікаво, радісно та змістовно попрощалися в її величчю Осінню і вже дуже активно готуються до приходу Святого Миколая. Адже це свято - їх улюблене!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь