A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В Ходорівській громаді в новому приміщенні запрацював Центр надання адміністративних послуг

Дата: 09.11.2018 10:59
Кількість переглядів: 3592

Фото без опису

   Радісна подія зібрала 8 листопада мешканців Ходорівської громади на урочисте відкриття та освячення сучасного центру надання адміністративних послуг в центрі міста на вулиці Грушевського,46.

  До громади завітали гості шановні гості начальник адміністративного управління апарату Львівської обласної державної адміністрації Оксана Адамик, виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов, голова Жидачівської районної державної адміністрації Василь Татарин.

  З привітальним словом до присутніх звернувся голова Ходорівської об’єднаної територіальної громади Олег Коцовський, який зокрема відмітив, що  Центр надання адміністративних послуг розміщений в колишньому приміщенні Народного дому імені Зеновія Кецала. Це стало можливим завдяки співпраці з Львівською ОДА в рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади». ЦНАП в Ходорові працює вже більше 3 років, а від сьогодні він буде розміщений в комфортному приміщенні, дуже зручно розташованому для жителів громади, які отримають якісне надання 99 адміністративних послуг. Найближчим часом почнеться видача українських та біометричних паспортів».

   На даний час в центрі працює 4 адміністратори, 2 державні реєстратори та керівник. Також здійснюється прийом громадян спеціалістами з питань соціального захисту населення та представниками пенсійного фонду, фонду соціального страхування України у Львівській області та районного центру зайнятості.

     З початку 2018 року адміністраторами надано 5000 адміністративних послуг. Ця цифра вже перевищує сумарну кількість наданих послуг за минулий 2017 рік.

   Загальна вартість проекту становить 3 млн. 238 тис. грн., з яких грантові кошти Європейського союзу 1 млн. 628 тис. грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь