A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Про бюджетне забезпечення громад у 2019 році  ділилися думками міські голови Львівщини

Дата: 30.10.2018 15:58
Кількість переглядів: 760

Фото без описуМіський голова Олег Коцовський та начальник відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Іванна Глушко взяли участь  в засіданні Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. На засіданні обговорили питання бюджетного забезпечення громад у 2019 році.  Учасниками засідання були  народні депутати Любомир Зубач  та Олег Березюк міські голови, директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, виконавчий директор Львівського РВ АМУ Василь Абаімов, консультанти Офісу реформ.

О.Демків  розповів про проблеми із виконанням бюджету 2018 року та проблемні питання нового бюджету, про доцільність врахування показників податкової спроможності міста Києва, від чого Львівщина додатково отримає майже 440 млн.грн. Олег Демків попросив у цьому сприяння і народних депутатів, і Асоціації міст України.

Міські голови також висловили чимало думок  через проблеми, які вони мають з виконанням бюджету. Зокрема, перекладання державою на фінансування громадами монетизації пільг, забезпечення хворих інсуліном, проблеми із закупівлею газу та електроенергії.

Як підсумок зустрічі,  консультант з бюджетних питань Ярослава Пишник, зачитала проект резолюції , в якій зокрема вказано про плату за земельні ділянки, надані для залізниці у межах смуг відведення, надані гірничодобувним підприємствам для видобування корисних копалин та розробки родовищ корисних копалин, про  акцизний податок з вироблених та ввезених нафтопродуктів, про горизонтальне вирівнювання бюджетів (враховуючи м.Київ), про залишення на рахунках розпорядників коштів для здійснення відповідних витрат у наступному бюджетному періоді з урахуванням їх цільового призначення, про компенсацію пільгового проїзду окремих категорій громадян на 2019 рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь