A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 30.10.2018 11:51
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

26 жовтня 2018 року під головуванням секретаря Ходорівської міської ради Марії Гавінської відбулося засідання виконавчого комітету, в якому взяли участь 21 член виконкому, керівники відділів міської ради та комунальних підприємств. На засіданні розглянуто 12 питань, в тому числі пропозиції щодо внесення змін до бюджету міської ради на 2018 рік (в межах бюджетних призначень). Дане питання буде обговорюватися на засіданні профільної депутатської комісії та черговій сесії міської ради.

Члени виконкому затвердили розподільчий  баланс  КЗОЗ «Ходорівська міська лікарня» з розподілу майна, прав та обов»язків для новостворених шляхом поділу підприємств-правонаступників - КНП «Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» та КНП «Ходорівська міська лікарня».

Розглянуто подання про доцільність призначення Карашкевича  М.М.,05.01.1950  р.н.  опікуном  Карашкевич Г.М., 1957 р.н.,  клопотання про присвоєння Ленів Марії Ярославівні, жительці села Дуліби  почесного звання України «Мати-героїня»,  клопотання про прийняття на обслуговування в комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» одиноких непрацездатних громадян та громадян, що проживають самотньо.

Затверджено кошторисну  документацію  по проведенню ремонту прибудинкової території школи в селі Чорний Острів,  тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТзОВ «Галичбіотепло» для комунального навчального закладу загальноосвітньої  школи 1-Ш ступеня №4  ім.Золотаря,  тариф (коригування) на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії в місті Ходорові.

Розглянуто  заяви  громадян про надання дозволу на реєстрацію проживання, про присвоєння адрес, про надання матеріальних  допомог.

Матеріальні допомоги надано жителям громади  (у зв’язку з важким матеріальним становищем,  для  проведення лікування, для придбання інсуліну), а також учасникам АТО та інвалідам по зору. Загальна сума надання матеріальних допомог становить близько 70 тисяч гривень.

Участь в обговоренні питань взяли Роман Чорний, Марія Калинець та старости старостинських округів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь