A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Як живуть і працюють наші колеги у Великих Мостах?

Дата: 11.10.2018 23:09
Кількість переглядів: 931

Навчальний візит в рамках програми «Маршрути успіхів» до Великомостівської міської ОТГ Сокальського району 10 жовтня був  організований Львівським регіональним відділенням Асоціації міст України. Учасниками візиту були міські голови, їх заступники та секретарі міських рад. Ходорівську ОТГ представляла секретар ради Марія Гавінська.

У вітальному слові голова Великомостівської громади Ярослав Ройко коротко розповів про створення Великомостівської міської ОТГ. Площа ОТГ складає 249, 5 кв. км, населення – 13961 мешканців.

За словами Ярослава Ройка, найбільшими роботодавцями та платниками податків в його громаді є ТзОВ «Клінгспор», ТзОВ «Вемо», ТзОВ «Фабрика Рата», ТзОВ «АДС», ТзОВ ТВК «Львівхолод», КНЦ в/ч 2418, ДП «Ді Сі Любеля», ТзОВ «ОККО», ТОВ «Об’єднана мода України».

Ярослав Ройко також ознайомив учасників з реалізацією проектів за кошти інфраструктурної субвенції: це реконструкція котельні в школі,  приміщення амбулаторії, Народного дому,  капітальний ремонт будівлі школи, міської ради.  

Присутні ознайомилися з інформацією про основні доходи та видатки  ОТГ, обсягом освітньої і медичної субвенції, відвідали опорну школу та спортивно-туристичний центр «Під дубом». Центр є приватною власністю чудової сім’ї ентузіастів, які облаштували тренажерний зал, де можуть займатися мешканці Великих Мостів, ведуть там заняття з аеробіки, мають прокат байдарок, проводять спортивні змагання – сплав на байдарках по річці Рата, зробили невеликий витяг для лижного спуску взимку та відкрили чудове затишне безалкогольне кафе .

У ході обговорення учасники навчального візиту відзначили, що місцева влада Великомостівської міської ОТГ бачить перспективи економічного розвитку громади, дбає за формування інфраструктури в ОТГ, залучення інвесторів та власним прикладом демонструє активну громадську позицію. Створення ОТГ стало запорукою покращення розвитку Великомостівської громади в цілому.

Захід був здійснений у рамках проекту «Пульс», який Асоціація міст України здійснює за підтримки USAID.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь