A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

26-й міжобласний турнір з шахів в Ходорові в рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту

Дата: 11.09.2018 15:09
Кількість переглядів: 1104

    Міжобласні командні змагання, які в 1991 році були започатковані на Тернопільщині,  проводяться щорічно. В цьому році це був 26-й міжобласний турнір і відбувся він в м.Ходорів в школі №3 ім.Героя України Романа Точина.

   До Ходорова прибули кращі команди Тернопільської та Івано-Франківської областей, а також команда нашого району та міста. Склад кожної команди – п’ять чоловік, регламент – 15 хв на партію для кожного учасника.

    Турнір відкрив його організатор – В.Ковтало. З теплими словами привітань до учасників звернулась керівник відділу освіти, молоді та спорту Н.Калинець, яка коротко зупинилась на тій роботі, яку проводить Ходорівська міська рада, відділ освіти та зокрема ДЮСШ в розвитку дитячого та дорослого спорту, в тому числі шахів.

     Головний суддя змагань І.Березовський ознайомив присутніх з регламентом турніру та порядком його проведення.

    У результаті напруженої боротьби перше місце і перехідний кубок, майстерно виготовлений В.Ковталом, заслужено здобула команда Бучача (29,5 очок з 45 можливих).  Друге місце здобула команда Ходорова з результатом 24 очка. За команду виступали: Ю.Лешко, Д.Гринишин, Д.Ратич,  Д.Пахолків та О.Гулей. На третьому місці команда  Жидачівського району, яка показала такий самий результат. Команда виступила у складі: І.Пиріг, І.Березовський, І.Гілецький, А.Кобрій та О.Малика. Четвертими були гості з м.Козова (22,5 очка), а п’ятими команда Рогатина (17 очок). Команди та члени команд нагороджені грамотами, оригінально виготовленими Б.Биричем та грошовими преміями. Команди, які посіли 4-5 місця отримали грошові премії.

     В особистому заліку перше місце здобув І.Пиріг, друге – Р.Рибачок з  Козови, третє та четверте В.Деременда та В.Леськов (обидвоє з м.Бучач), п’яте Ю.Лешко, а шосте Б.Сушириба з м.Бучач. Усі вони нагороджені грамотами та грошовими преміями. Такі ж нагороди отримали переможці окремих номінацій: І.Гілецький – за найкоротшу партію, Д.Ратич – за найкращий результат серед ветеранів (старших 60 років), В.Савка з Рогатина – наймолодший учасник, О.Гулей – найстарший.

   Безпосереднім організатором турніру став вчитель місцевої школи, знаний в шаховому світі ентузіаст В.Ковтало, директор ДЮСШ В.Коник. 

Фінансування турніру проводилося за кошти Ходорівської міської  ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь