A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

30 ювілейний  перший дзвоник у Дев`ятниківській школі

Дата: 08.09.2018 00:49
Кількість переглядів: 1811

Фото без описуОсобливим був перший дзвоник цього року  в  Дев`ятниківській ЗОШ  № 6, адже він був ювілейним – 30-тим!

На свято завітав голова Ходорівської ОТГ О.Коцовський. Для Олега Теодоровича побувати на святі першого дзвоника саме в Девятниках було дуже приємно та зворушливо, адже  він 30 років тому, як керівник ПМК-8 здійснював будівництво даної школи. До цього часу в школі зберігся символічний ключ, який вручали під час відкриття школи в далекому 1988…

Міський голова передав присутнім вітання від депутата Верховної Ради України А.Кота, побажав учням успішного навчання, після здобуття фахової освіти повертатись у рідне село і розбудовувати рідний край та  подарував школі  комп’ютер.

Голова громади запевнив всіх, що зробить все можливе для розвитку громади. Зокрема, у 2018 році будуть освітлені всі населені пункти Дев`ятниківського старостинського округу, на що з бюджету виділено 200 тис.грн, завершено реконструкцію Народного дому у селі Калинівка, приміщення якого придбано за бюджетні кошти. Голова пояснив причини зволікання ремонту дороги обласного значення, що пролягає через Дев`ятниківський старостат: минулого року тендер виграв недобросовісний виконавець робіт, який не виконав свої зобов’язань, цього року у зв’язку з невиконанням обласного бюджету на відновлення дорожнього покриття замість запланованих 31 млн.грн. виділено всього 15 млн.грн.

На святі були присутні гості: керівник відділу освіти, молоді та спорту Наталя Калинець, депутат Ходорівської міської ради Володимир Басараб та член виконавчого комітету Ходорівської міської ради  Тарас Швед.

Н.Калинець повідомила, що за кошти державної субвенції та місцевого бюджету придбали комп’ютерну техніку, замовили меблі й дидактичний матеріал для „Нової української школи”, провели навчання вчителів, які будуть працювати в умовах НУШ.

З привітальними словами до присутніх звернулися депутат міської ради В.Басараб та староста Дев`ятниківськогостаростинського округу Зеновія Соколик.

До ювілейної дати працівники школи підготували фотоекспозицію із зображенням знаменних подій у житті навчального закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь