A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ХХV сесія Ходорівської міської ради

Дата: 03.09.2018 14:20
Кількість переглядів: 1279

Фото без опису

            ХХV  сесія  Ходорівської  міської  ради  під головуванням міського голови Олега Коцовського відбулася  30 серпня 2018 року. Участь в  сесії взяли 23 депутати міської ради, старости старостинських округів, керівники відділів, комунальних установ.

            Депутати розглянули та прийняли відповідні рішення щодо бюджетних питань: про  внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету на 2018 рік, про виконання Ходорівського міського бюджету за  І  півріччя  2018 року, про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період, про встановлення транспортного податку на території  Ходорівської  міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Внесено зміни до загальної чисельності та структури виконавчих органів Ходорівської міської ради, а саме: збільшено на 1 штатну одиницю (спеціаліст відділу земельних ресурсів). Внесено зміни до графіку роботи Центру надання адміністративних послуг.

          Серед питань у галузі медицини розглянуто та затверджено в новій редакції статути комунальних некомерційних підприємств “ХОДОРІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ” та  “ХОДОРІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” .

          Надано 2 дозволи на розробку проектно-кошторисної документації щодо капітального ремонту будівлі опорного комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 м.Ходорів покрівлі нежитлового приміщення по вул.. Шевченка,72 в .м.Ходорів. Затверджено 5 кошторисних документацій щодо  поточного ремонту  шатрового даху котельні школи №4 імені Золотаря в с.Бортники, будівництва вуличного освітлення  в с.Дев»ятники на вул.І.Франка, капітального ремонту покрівлі школи  №11 с.Чорний Острів, поточного ремонту каналу К-1 в с.Садки для осушенняя території свердловини водопостачання в м.Ходорів, поточного ремонту  «Розчищення озера та влаштування водовипуску на озері в с.Садки.

         Земельні питання, які були розглянуті стосувалися надання дозволів на розроблення технічних документацій та затвердження вже розроблених відповідно до чинного законодавства. Зокрема, надано дозволи на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок  артезіанських свердловин,  затверджено технічні документації щодо інвентаризації земельних ділянок загальноосвітніх шкіл (№4 с.Бортники, НВК №11 с.Чорний Острів, №5 с.Грусятичі, №1 м.Ходорів, №2 м.Ходорів, №3 імені Героя України Романа Точина м.Ходорів), дано дозволи на розробку детальних планів території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови для обслуговування приміщення аптеки-магазину в с.Бортники, для будівництва гаражів (м.Ходорів вул.М.Грушевського ,12), для виробничих потреб  (м.Ходорів вул..Чорновола,10.

         Затверджено детальні плани для обслуговування храму Воздвиження Чесного Хреста релігійної громади української греко-католицької Церкви в с.Кам’яне та ТзОВ «ХПМТП» в межах провулку Шевченка,17 м. Ходорів.

Затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для обслуговування підприємства з виготовлення бетонних та гіпсових Стрийків П.Є. (м. Ходорів, вул. Львівська,41).

          Дано згоду на розроблення проектів землеустрою для передачі земельних ділянок в оренду для організації фермерського господарства для утримання птиці ФОП Кучак А.О., Кучак Т. П. за межами населеного пункту села с.Заліски, для обслуговування та реконструкції нежитлових будівель та споруд ТзОВ «Лемберг-Агро»  за межами населеного пункту села Отиневичі, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємницької, переробної, машинобудівної та іншої промисловості Шалаковському В.І., Кулик Л.Я.  за межами населеного пункту села Жирова.

           Надано дозволи мешканцям сіл громади на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну  власність для ведення особистого селянського господарства, для будівництва та обслуговування  житлових будинків, господарських будівель та споруд  та затверджено  вже   розроблені проекти землеустрою.

            В різному депутати підтримали звернення колективу Ходорівського поштового відділення  щодо недопущення зміни істотних умов праці та обговорили ряд питань, що стосуються господарського життя старостинських округів: встановлення автобусних зупинок та їх благоустрій, стан доріг, транспортне сполучення сіл з центром ОТГ, а також підготовки до святкування 2 річниці створення громади, яке відбудеться 08-09.09.2018 року.

Детальніше ознайомитися з рішеннями, прийнятими на засіданні ХХУ сесії можна  на офіційному веб-сайті Ходорівської міської ради.

 

       Секретар  Ходорівської міської ради                                                    Марія Гавінська                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь