A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

В Калинівці відкрили новий клуб

Дата: 26.08.2018 23:54
Кількість переглядів: 1482

Фото без опису

24 серпня до села Калинівка Девятниківського старостинського округу поспішали численні гості. А в самому селі була радісна метушня – всі гуртом невеличким селом, де живе менше ніж  150  мешканців готувалися до хвилюючої події. Адже тепер у селі буде новий клуб: облаштована сцена і простора глядацька зала в приміщенні колишнього магазину.

Важливість події розуміли і поважні гості, завдяки яким вона і відбулася. Староста округу Зеновія Соколик  разом з місцевим парохом о.Левком та директором народного дому Галиною Чмир перерізали символічну стрічку і потік схвильованих і щасливих мешканців села та гостей поспішив до ошатної глядацької зали.

Від імені Ходорівської ОТГ громаду привітала секретар ради Марія Гавінська, яка сказала: «З таких маленьких сіл, де покращується життя людей розпочинається і розвиток нашої громади в цілому. Моє серце переповнене радістю. Бо що може бути краще, ніж добре зроблена справа. Цей оновлений клуб – тому підтвердження. Подяка всім – хто вірив, хто планував, хто підтримав, і хто виконав цю роботу. Адже приміщення було придбане за кошти міського бюджету, що є мізерним в порівнянні з тим, що громада зробила своїми силами».

Хвилююче і з словами вдячності до присутніх звернулася староста Зеновія Соколик, яка побажала, щоб сільський клуб завжди був для людей місцем духовного збагачення, щоб тут відбувалися святкові концерти і урочистості, зберігалася творча народна скарбниця цього маленького дружного села.

Концерт був дуже цікавим, насиченим та різноманітним, адже глядачі мали можливість насолодитися дуже гарними виступами аматорських колективів сіл Девятники, Юшківці, Ятвяги, Грусятичі.

Цей день запам’ятається надовго, бо для села це важлива подія і нехай цікаві творчі  моменти життя   села Калинівка відбуваються у стінах нового клубу.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь