A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Бути здоровим, жити активно! Так думають і роблять у Дулібах… або ефективність проекту  по встановленню майданчика із штучним покриттям  в цьому селі безсумнівна

Дата: 16.08.2018 00:25
Кількість переглядів: 1980

Минуло зовсім мало часу з моменту відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям в селі Дуліби Отиневицького старостинського округу , але користі від цього вже дуже багато. І якщо ви завітаєте до Дуліб, то побачите, що на майданчику завжди людно та весело. Із задоволенням майданчик відвідує велика кількість людей: від малечі до дорослих жителів села. Бути здоровим, жити активно для дулібівчан стало стильно та позитивно.

Протягом трьох днів з 13 по 15 серпня тут тривають козацькі ігри. Види розваг, змагань, ігор найрізноманітніші.  Є свої аніматори: Чмир Софія, Запотічна Василина, Шиманська Віолета,Баглай Олена, Баглай Христина, Оля Драганчук,Віолета Шиманська, Марта Янковська, Іванна Янковська.

Приємно відзначити, що поряд з молоддю є активні наставники директор народного дому Галина Орлик  та дружина священника Оксана Чмир

Ефективність проекту безсумнівна:  кожна дитина отримала можливість займатися, грати і розвиватися на дитячому майданчику. А масове щоденне відвідування майданчика свідчить про те, що прийняте рішення  міською радою про встановлення першого майданчика в сільській місцевості саме в  Дулібах було обґрунтованим і  правильним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь