A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Оголошення про намір щодо передачі в оренду комунального майна, що належить Ходорівській міській об’єднаній територіальній громаді

Дата: 26.07.2018 09:28
Кількість переглядів: 1435

      Комунальне некомерційне підприємство “Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Ходорівської міської ради Львівської області відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 року №786 (із змінами), Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням ХІІІ сесії VІІІ-го скликання Ходорівської міської ради від 27.04.2017 року №891(із змінами) оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до комунальної власності Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади і закріплене за підприємством на праві оперативного управління, а саме:

      Характеристика об’єкта оренди: частина нежитлового приміщення, розташованого на І поверсі двоповерхової нежитлової будівлі КНП “Ходорівська АЗПСМ”, загальною площею 20,6  кв.м.

      Вартість об’єкта оренди: 46 000 грн. згідно з незалежною оцінкою, виконаною за станом на 23.07.2018року.

      Місцезнаходження об’єкта оренди: 81750, Україна, Львівська область, місто Ходорів, вулиця Б. Хмельницького, 63.

      Балансоутримувач об’єкта оренди: комунальне некомерційне підприємство “Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Ходорівської міської ради Львівської області.

      Власник об’єкта оренди: територіальна громада в особі Ходорівської міської ради.

      Цільове використання об’єкта оренди:  господарська діяльність з медичної  практики.

      Термін оренди: 2 роки 11 місяців з подальшою пролонгацією згідно  чинного законодавства України за умови виконання орендарем всіх обов'язків за договором оренди.

      Розмір орендної плати: згідно Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу і незалежної оцінки об’єкта оренди для визначення орендної плати.

      Заяви та документи на право оренди комунального майна, на яке надано оголошення про намір передати майно в оренду, приймаються в приміщення КНП Ходорівська АЗПСМ  протягом 15 днів з моменту розміщення цього оголошення за адресою: м. Ходорів, вул. Б. Хмельницького, 63, додаткова інформація за телефоном 53-931. Ознайомитися з об’єктом оренди можна за місцем його розташування.

      Кінцевий строк прийняття заяв -  09 серпня 2018 року включно до 18.00 год.

 У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта комунальної власності територіальної громади, на яке надано оголошення про намір передати майно в оренду, КНП “Ходорівська АЗПСМ” буде оголошено конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь