A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Старости Ходорівської ОТГ взяли участь у Всеукраїнському форумі старост об’єднаних територіальних громад

Дата: 26.06.2018 10:52
Кількість переглядів: 1590

Фото без опису

   Протягом двох днів 20-21 червня у Хмельницькому відбувався Всеукраїнський форум старост об’єднаних територіальних громад: «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки» за співорганізації ЦРМС, що діє за підтримки «Програми ULEAD з Європою». Львівщину представляли дев’ять старост, п’ять з яких з   Ходорівської ОТГ. Це старости Девятниківського старостинського округу Зеновія Соколик, Бортниківського – Ольга Гурдя, Піддністрянського – Ростислав Сомик, Жирівського – Орест Пивовар та Вибранівського – Роман Зошій. 

    Участь у Форумі взяли представники апарату Верховної Ради України, Асоціації районних та обласних рад, керівник проекту Фонду Ганна Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг. 

  Спікерами тематичної дискусії про реформування місцевого самоврядування були директор з питань науки і розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства» Анатолій Ткачук, координатор Центрального офісу реформ з децентралізації Іван Лукеря, голови  Хмельницької, Вінницької та Черкаської обласних рад, директори Хмельницького та Дніпропетровського ЦРМС. 

   Кожна громада демонструвала свій досвід вирішення тих чи інших питань місцевого значення, тому було цікаво побачити це  на власні очі, поспілкуватися зі старостами округів особисто. Адже перед старостами стоять завдання і виклики,  з якими вони повинні справлятися, будучи найближчим органом управління до людей, мешканців свої громади. 

    Старости побували у Писарівському старостинському окрузі Війтовецької селищної ОТГ та у Копачіївському старостинському окрузі Волочиської міської громади. Ознайомилися з розвитком господарської сфери, діяльністю комунального підприємства, здобутками у сфері культури, функціонуванням мобільного соціального  офісу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь