A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Радилися депутати, які відстоюють інтереси бюджетних сфер громади

Дата: 13.06.2018 16:48
Кількість переглядів: 1300

Фото без опису

    12 червня 2018 року  відбулося засідання   депутатської  комісії з питань медицини, освіти, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики та спорту. Цього разу питання, які пропонуються до розгляду на черговій сесії в основному стосуються медичної галузі. А саме, це питання про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я, Порядку укладення контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я та затвердження статутів комунальних некомерційних підприємств “ХОДОРІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ” ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (81750, Україна, Львівська область, м. Ходорів, вул. Б. Хмельницького, 63) та “ХОДОРІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (81750, Україна, Львівська область, м. Ходорів, вул. Б. Хмельницького, 63). По даних питаннях депутати отримали вичерпну відповідь від доповідача Ігоря Стадника, спеціаліста юридичного відділу.

    В різному секретар ради Марія Гавінська доповіла  присутнім про необхідність внесення змін до рішення міської ради від 07.11.2017року № 1371 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок межі історичних ареалів населеного місця, межі охорони пам'яток культурної спадщини на території Ходорівської міської ради». Також депутати погодили питання про підтримку тексту звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

   Начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Калинець проінформувала про результати розгляду питання щодо проведення реорганізації шкіл в громаді. Дане питання активно обговорювалося за участю керівників шкіл, старост, представників міської ради на засіданнях координаційної ради та нарадах відділу освіти. На даний час питання знято з розгляду на черговій сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь