A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

До Ходорівської ОТГ завітала делегація з Радехівського району

Дата: 11.06.2018 12:31
Кількість переглядів: 1226

Фото без опису

      06 червня  2018 року у нашій об'єднаній громаді перебувала делегація Радехівського району у складі голови та депутатів міської ради. Протягом одноденного візиту гості мали нагоду ознайомитися з містом, перейняти  досвід, поспілкуватися з керівництвом та працівниками міської ради, старостами сіл, переглянути коротку, але надзвичайно насичену та цікаву концертну програму.

        Міський голова Олег Коцовський  ознайомив присутніх із даними бюджету ОТГ та проаналізував види доходів та видатків за 2017 рік, зазначивши, що першочерговим завданням  після об'єднання було збереження та розвиток Ходорівської міської лікарні. Секретар ради Марія Гавінська ознайомила присутніх з питаннями роботи ради, формування апарату управління, організації співпраці з депутатами, старостами, громадськими організаціями, координаційними радами.

         Заступник міського голови Ольга Мельник проаналізувала ситуацію в сфері медицини, освіти та культури.

      Своїм досвідом з присутніми поділилися заступник начальника фінансового відділу Світлана Герман та старости Вибранівського старостинського округу  Роман Зошій та Вербицького старостинського округу Юрій Добуш.

      Серед питань, які цікавили гостей були питання про працевлаштування працівників колишніх сільських рад, формування відділів міської ради, роботу відділу земельних ресурсів, налагодження співпраці із старостами, можливості створення  інспекції архітектурно-будівельного контролю, першочергові проблемні питання, які потрібно було вирішувати після об’єднання.

        Представники Радехівщини отримали вичерпні відповіді, наголосивши, що досвід діяльності органу місцевого самоврядування Ходорівської ОТГ для них є надзвичайно цінним та корисним. До речі, радехівчани планують створити громаду, в яку ввійдуть 17 сільських рад, кількість населення 35 тис.чол. Зараз вони перебувають на початку створення, а саме: прийняли рішення про створення Радехівської ОТГ із центром в місті Радехів. Бажаємо колегам подальшої співпраці та успіхів у створенні громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь