Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХХІІІ сесія VIII скликання ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.04.2018 17:08
Кількість переглядів: 847

Фото без опису26 квітня 2018  року відбулася чергова ХХІІІ  сесія VIII  скликання  Ходорівської міської ради. В роботі сесії взяли участь народний депутат Андрій Кіт та голова Жидачівської районної ради Ігор Кос.

Одне з основних питань – підсумки роботи Ходорівської ОТГ. Міський голова Олег Коцовський детально проінформував присутніх про проведену роботу в громаді в розрізі кожної бюджетної сфери та по галузях.  Кожний тематичний розділ був наповнений графічними матеріалами у вигляді діаграм, таблиць, фотографій, які демонструвалися з допомогою   мультимедійного проектора.

 Депутати розглянули ряд бюджетних питань,  а саме заслухали інформацію про виконання міського бюджету за І квартал 2018 року та внесли зміни до показників бюджету на 2018 рік.

Важливе питання – реорганізація комунального закладу охорони здоров’я “Ходорівська міська лікарня” шляхом поділу на КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ХОДОРІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ” та КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ХОДОРІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ” .

Затверджено розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ у 2018 році( придбання контейнерів для сміття, ремонт фасаду та даху приміщення ЦНАПу та придбання спеціальної техніки для потреб громади).

Розглянуто та затверджено розроблені міською радою програми та положення:

  • Програма Цільового забезпечення пожежної  безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Ходорівської об’єднаної територіальної громади  Львівської області на 2018-2020 роки;
  • Програма забезпечення виконання рішень суду щодо стягнення (безспірного списання) коштів з розпорядників бюджетних коштів міського бюджету Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки
  • Положення про виявлення, облік, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття цього майна до комунальної власності Ходорівської міської ради (Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади) і подальшого розпорядження ним
  • Положення про порядок приватизації та відчуження об’єктів права комунальної власності Ходорівської міської ради (Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади)

Левову частку  в сесійній роботі займає  розгляд земельних питань, яких цієї сесії депутати розглянули більше ста.

Вже традиційно на завершення сесії депутати оголошували депутатські звернення. Цього разу вони стосувалися проведення ремонту доріг, мостів та пасажирських перевезень.

            Підсумки роботи Ходорівської об’єднаної територіальної громади будуть опубліковані на сайті.

 З результатами поіменного голосування депутатів міської ради та прийнятими рішеннями детальніше можна ознайомитися на сайті Ходорівської міської ради в рубриці «Офіційні документи».

           

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень