A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Є у нашого народу давня традиція - передвеликодня толока

Дата: 05.04.2018 14:30
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

   Є у нашого народу давня традиція – напередодні Воскресіння Христового гуртом дбати про чистоту, благоустрій дому, вулиці, міста чи села.

   Не виняток і сьогоднішній рік. Цьогорічна толока розпочалася з старостинських округів: Девятниківського та Бортниківського, в якій прийняли участь небайдужі мешканці сіл на чолі із своїми старостами. А загалом толока проведена у всіх старостинських округах  завдяки старостам, активних громадян, працівників культури, освіти, охорони здоров`я, учнів шкіл.

  На території міста Ходорова до проведення толоки доклали зусиль працівники комунальних служб та органів місцевого самоврядування. а саме відділ освіти прибирав територію від заправки до с. Отиневичі, відділ культури – від ПМК до заправки, апарат міської ради  – від церкви до с.Жирова та вулицю Чорновола, працівники лікарні  - територію лікарні, працівники КП «ХУКГ» – до Вовчатич та територію  стихійного сміттєзвалища.

 Результатом  роботи  є чисті узбіччя, сотні пакетів із зібраним сміттям, акуратно прибрані прибудинкові території адмінприміщень по старостинських округах, зони відпочинку, громадські місця. По-новому виглядають хрести на могилах, нагадуючи усім про подвиги Українських Січових стрільців, воїнів УПА, що полягли у боротьбі за незалежність нашої держави.

   Звичайно, що  роботи в цьому плані ще дуже багато, але в такі дні найбільше хотілося б, щоб  очищення та оновлення  прийшло не лише у наші душі, а й у повсякденний побут мешканців міста, сіл нашої громади. Ця праця має бути колективною. Пам'ятаймо, про те, що чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь