A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Загірочківський « КОЗАК» підкорив футбольну вершину

Дата: 05.04.2018 12:01
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

         Відбувся завершальний етап першості Ходорівщини з міні-футболу  «На честь Героїв Майдану» на майданчику із штучним покриттям, де розігрувалось звання переможця та призерів змагання - «фінал чотирьох команд».

          Ця стадія турніру в середовищі  вболівальників очікувалася з великим нетерпінням та викликала великий інтерес серед  прихильників «гри мільйонів» міста на навколишніх сіл.

          Всі матчі фінальної частини пройшли у цікавій та безкомпромісній боротьбі і тривали в напрузі учасників та глядачів до останніх хвилин заключного поєдинку, в якому визначалися переможець та призери турніру.

          Отже, чемпіонство першості Ходорівщини з футболу вперше в історії проведення турніру і , команди особисто, здобули спортсмени команди «Козак» , с. Загірочко, які, втримавши переможний результат в ендшпілі матчу із принциповим і географічним сусідом з ФК «Вовчатичі», - 3-2,  набрали стільки ж очок,  як і основний конкурент за першість  - бортниківсьска «Зоря» - 6 , але випередили останніх  за рахунок перемоги в особистій зустрічі – 3-1, тим самим піднялися  на найвищу сходинку турнірної таблиці.

        Звання віце-чемпіонів першості вибороли  футболісти «Зорі», с. Бортники, котрі після поразки у першому матчі від «Козака», надалі двічі були сильнішими у протистояннях із  ФК «Вовчатичі» - 6-2  та  ходорівською «Трояндою» 3-2, ставши тим саме недосяжними для решти конкрентів.

       Третю сходинку  турніру посіли міські футболісти із ФК «Троянда», укомплектовані чи ненайсильнішими за футбольною майстерністю виконавцями, спочатку не втримали комфортну перевагу в рахунку  з ФК «Вовчатичі» - 3-3, а надалі хоч і  перемогли загірочківських   «козаків» - 1-0, несподівано зазнали поразки від «Зорі»- 2-3, що коштувало їм амбітних планів на загальну перемогу в турнірі .

       До останнього сподівались здобути один із комплектів нагород вовчатицькі футболісти, та неточність і поспішність  у завершальних стадіях атак у протистоянні із «Козаком» - поразка 2-3, - в останньому поєдинку, звела нанівевь усі старання посісти місце на п’ядесталі пошани.

       По закінченні матчів,  традиційно, відбулась урочиста церемонія нагородження команд та гравців, а також визначення кращих в наступних номінаціях , зокрема, кращими воротарем та нападником визнано бортниківчан – Михайла Гнатіва і Андрія Борика відповідно, а кращим захисником  - Романа Тура «Троянда». Крім того, індивідуальними призами відзначено і команду арбітрів - ходорівчан Богдана Вахулу, Володимирв Коника, Миколу Концевича та Ігор Маркевича (Жирова). За інформаційне висвітлення міні-футбольної  першості   в мережі Інтернет відзначено  засновника сайту «Футбол на Ходорівщині« Ониськіва Володимира (c.Піддністряни).  

       Турнірна таблиця: 1) «Козак» - 6 очок ; 2) «Зоря» - 6;  3) «Троянда»- 4; ФК «Вовчатичі» - 1.

        Переможці першості Ходорівщини з міні-футболу минулих років:

       2012 рік – «Королівське», с.Городище;

       2013 р. – «Зоря», с. Бортники;

       2014р. – ФК «Ходорів»;

       2015 р. – ФК «Долиняни»;

       2016 р. – ФК «Вовчатичі»;

       2017р.  -  Ходорівське ПТУ «Львівська політехніка».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь