A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВАЖЛИВИМ Є ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ РЕМОНТУ ДОРІГ, ЯКІ СЬОГОДНІ В КРИТИЧНОМУ СТАНІ

Дата: 05.04.2018 11:39
Кількість переглядів: 1029

Фото без опису

    Протягом двох тижнів  березня у Жидачівському районі проводився ремонт дороги Ходорів-Молодинче-Вербиця на тих ділянках у с. Новосільці, Сугрів, Вербиця, які набули критичного стану. Про це повідомив голова Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин під час виступу на сесії Жидачівської районної ради, яка відбулася напередодні, 29 березня.

    На сьогодні для вирішення проблем приведення в належний стан дороги Ходорів-Молодинче-Вербиця завезено 509 тонн щебеню й проведено ремонт 5880 м. кв. дороги загальною протяжністю 980 метрів саме на тих ділянках, де вона була в критичному стані.

     Депутати, серед ряду інших важливих питань соціально-економічного розвитку району, розглядали також питання про стан проведення ремонту та утримання доріг на території Жидачівського району та щодо стану і перспективи відновлення моста через р. Дністер в с. Заліски.

      В обговоренні цих важливих питань взяв участь народний депутат України Андрій Кіт. Присутніх на сесії цікавило питання щодо перспектив відновлення моста через р. Дністер у с. Заліски. В даний час, вже в квітні, з цього приводу мають завершити відповідні тендерні процедури й важливим є те, щоб за реалізацію цього відповідального завдання взялася компанія з належним досвідом втілення таких проектів.

    Нагадаємо, що під час виступу 6 березня 2018 року перед громадськістю Жидачівщини із звітом про свою діяльність у 2017 році голова Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин повідомив, що наприкінці 2017 року розроблено детальний план території, оскільки до території будівництва мостового переходу прилягає житлова забудова. 22 січня 2018 року, після завершення процедури громадського обговорення, прийнято розпорядження РДА про затвердження детального плану території. 2 лютого 2018 завершено проведення експертизи проектно-кошторисної документації. Оголошено тендер на проведення будівельних робіт, завершення тендеру заплановано 23 квітня 2018 року.

    Загальна вартість будівельних робіт 229,5 млн. грн. У 2018 році з державного бюджету виділено кошти в сумі 50 млн. грн. Термін будівництва моста згідно плану робіт – 22 місяці. Протяжність моста 181 м, загальна протяжність робіт з реконструкції мостового переходу 1400 м.

   Зазначимо також, що депутати Жидачівської районної ради за підсумками розгляду цих важливих питань підтримали звернення до Львівської обласної державної адміністрації та Служби автомобільних доріг у Львівській області з приводу критичного стану деяких ділянок доріг у Жидачівському районі та необхідності виділення коштів  для проведення  їх термінового ремонту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь