Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Олесь Дудин: «Життя – це вічне стремління людини до пізнання себе і світу через пізнання добра і зла, а вже через них – істини і Бога»

Дата: 05.04.2018 09:28
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

    Працівники та гості КЗ «Ходорівська міська публічна бібліотека» мали честь поспілкуватися із земляком, гармонійною і творчою особистістю, відомим поетом філософського напрямку, перекладачем, критиком і надзвичайно багатогранною й водночас дуже скромною людиною – Олесем Дудином. Такі люди справді мають дар Божий. Але перш за все він – Поет.

      На літературні посиденьки завітали учні ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м.Ходорів. Діти, декламуючи твори поета, вповні розкрили глибину творчості Олеся Дудина. Модератор заходу Л.М.Магац розповіла про життя та творчість поета, підкресливши його геніальність і самобутність. Голова ГО "Союзу українок" І.М.Лозинська поділилася спогадами про батьків О. Дудина. Завуч ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Р.М.Чорний проаналізував збірку поета "Всевишній космос".

    Своїми враженнями про зустріч поділився і сам поет. На переконання О.Дудина: «Життя – це вічне стремління людини до пізнання себе і світу через пізнання добра і зла, а вже через них – істини і Бога».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень