A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

«Чарівний світ писанки» вразив своїм різноманіттям

Дата: 03.04.2018 10:56
Кількість переглядів: 1130

   30 березня у Палаці культури м. Ходорова відбулася виставка великодніх писанок та великодніх композицій «Чарівний світ писанки», яку організував  відділ освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Ходорівської міської ради.  Участь у виставці взяли колективи шкіл, садочків та  Центру дитячої та юнацької творчості.

   Відкрила виставку в.о.голови Ходорівської ОТГ – Марія Гавінська, яка подякувала всім за участь у виставці, за креативні ідеї, відмітила про наявність писанок, виконаних різними техніками.  З привітальним словом до всіх присутніх звернулася керівник відділу відділ освіти, молоді та спорту Наталія Калинець. Заступник директора з виховної роботи НВК №10 імені братів Олійників Людмила Хлопоніна  розповіла  про традиційну вишивку рушників нашого краю, голова Союзу українок Ходорівщини Ірина Лозинська наголосила на важливості проведення даного заходу для виховання сучасного покоління,  заступник директора з виховної роботи ЗОШ I-IIIст.№2 м.Ходорів Галина Набитович  зацікавила учасників та гостей виставки змістовною розповіддю про історію писанкарства.

  Сотні декоративних виробів, вишиванок, писанок, ляльок, малюнків та "море"креативних ідей , об’єднаних тематикою Великодня вразили та зарядили  позитивом всіх присутніх! Незважаючи на холодну погоду, цей день створив передвеликодній святковий  настрій  і сподівання, що виставка-огляд стане традиційною та проходитиме із ще більшим успіхом в Ходорівській громаді в наступні роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь