Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Стартував проект «Змінимо країну разом!»

Дата: 28.03.2018 15:26
Кількість переглядів: 1512

Фото без опису

    Заступник міського голови Ярослав Костур та спеціаліст з питань інвестиційної політики Ігор Хрущ  взяли участь у засіданні Асоціації "Єврорегіон Карпати-Україна", де були представлені нові конкурсні та проектні можливості для громад Львівщини.  Адже цього місяця  на Львівщині та Луганщині стартував  проект  під  назвою «Змінимо країну разом», який передбачає проведення трьох конкурсів:

-       конкурс освітніх обмінів між закладами Львівської і Луганської областей,

-       конкурс культурних обмінів між закладами Львівської і Луганської областей,

-        конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей.

   Загальний бюджет фінансування на усі 3 конкурси – 3 мільйони 600 тисяч гривень. Половина фінансується з обласного бюджету Львівщини, половина з бюджету Луганської області.

   На конкурс освітніх обмінів  загалом передбачено 2 мільйони гривень (по мільйону з обох обласних бюджетів). Максимальний розмір бюджету одного проекту не може перевищувати 50 тисяч гривень і кожен заявник повинен внести своїх 10% у реалізацію такого проекту. Потенційними аплікантами цього конкурсу можуть бути заклади загальної середньої освіти, структурні підрозділи з питань освіти райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та міст обласного значення, а також громадські організації.

   На  конкурс  культурних обмінів передбачено 1 мільйон гривень (по 500 тисяч гривень з бюджетів Львівщини і Луганщини). Максимальний розмір бюджету одного проекту також не може перевищувати 50 тисяч гривень і власний внесок аналогічний з попередньо згадуваним конкурсом. Брати участь у ньому можуть музеї, театри, філармонії, концертні організації, мистецькі колективи, народні доми, заповідники, культурно-просвітницькі центри, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади та мистецькі студії, структурні підрозділи з питань культури райдержадміністрацій та міст обласного значення, а також громадські організації, що діють у галузі культури.

  На конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей запланована сума – 600 тисяч гривень (по 300 тисяч з обох боків). Але максимальний розмір бюджету одного медійного проекту більший, ніж у попередніх двох конкурсах – 100 тисяч гривень. Власний внесок – незмінний – 10% від загального бюджету. Подаватись на цей конкурс можуть засоби масової інформації, медіа-організації, органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади, недержавні організації, які працюють над проектами, пов’язаними з медіа.

  Детальнішу інформацію про усі ці конкурси обмінів можна отримати на сайті Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна». Заявки приймаються до 15 травня.

   Тому не зволікайте! Генеруйте ідеї в успішні проекти!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень