A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відкриття меморіальної дошки Володимира Князева в Бортниках

Дата: 14.03.2018 15:29
Кількість переглядів: 1474

Фото без опису

   10 березня у селі Бортники вшанували пам'ять Володимира Князева, який загинув 13 березня минулого року у зоні проведення АТО.

  Урочистості розпочались із Богослужіння у місцевому храмі Собору Пресвятої Богородиці, після якого рідні, побратими, односельчани, представники влади помолились і запалили свічки на могилах В.Князева, В.Андрешківа, Б.Пастуха.

  Меморіальну дошку Володимира Князева на фасаді місцевої школи імені крайового провідника ОУН Золоторя відкрили брати Іван й Андрій. Отець Василь Лужецький освятив пам’ятну таблицю (автор – ходорівчанин В.Олеськів), розміщену поряд з таблицями Б.Пастуха та В.Андрешківа.

 Отець Василь Лужецький, директор школи ім.Золотаря П.Хоменко, заступник голови районної ради І.Лалак, заступник міського голови Ходорівської ОТГ О.Мельник, голова ГО “Спілка ветеранів АТО Ходорівщини” С.Осадчук, староста Бортниківського старостату О.Гурдя дякували батькам, котрі виростили сина-патріота, наголошували на невмирущості подвигу мужніх воїнів-односельчан, висловлювали переконання, що імена Героїв, викарбувані на мармурі, будуть нагадувати кожному, що саме ці люди захистили рідну землю від ненависного ворога, закликали до порозуміння, єдності, молитви.

  Учні й вчителі Бортниківської школи у літературно-патріотичних композиціях, поетичних рядках і піснях виловлювали захоплення героїчним вчинком свого земляка і щирі співчуття рідним Героя, запевняли, що пам'ять про нього надихатиме їх ставати кращими



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь