A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Візит Міністра інфраструктури України В. Омеляна

Дата: 12.04.2017 12:23
Кількість переглядів: 1181

Результат пошуку зображень за запитом "о.синютка"

 Одна з найбільших проблем інфраструктури Львівщини – критичний стан мостів. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка 10 квітня, під час зустрічі з Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном.

  Олег Синютка зауважив: „Найбільше ми потребуємо допомоги щодо покращення стану мостів на Львівщині. Особливо той міст, який розташований в напрямку Стрия. І ми сподіваємось на допомогу Уряду у цьому питанні”.

  Нагадаємо, що 23 березня 2017 року у с. Заліски Жидачівського району, на ділянці Жидачів-Ходорів автодороги Стрий-Рогатин-Тернопіль-Кропивницький–Знам’янка обвалилася пішохідна частина мосту через Дністер.

   10 квітня Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин та представники дорожніх служб Львівщини побували у с. Залісках Жидачівського району, де ознайомилися із станом мосту через р. Дністер.

  Як повідомив  перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин під час проведення наради із представниками правоохоронних органів з розгляду питань забезпечення належної охорони громадського порядку в період відзначення Великодніх свят та  охорони об’єктів критичної інфраструктури на території району, вже у найближчий час буде запроваджено додаткові обмежувальні заходи щодо транспортного руху через міст у с. Залісках. Потребують вирішення й питання виділення коштів для розв’язання проблем, що виникли через руйнування частини цього мосту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь