A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЗВІТ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ Кота Андрія Богдановича

Дата: 23.06.2017 11:47
Кількість переглядів: 2001

ЗВІТ

НАРОДНОГО ДЕПУТАТАУКРАЇНИ

Кота Андрія Богдановича

2016рік

Виборчий округ №126 Львівської області

 

Безпартійний

Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин

Член депутатських груп Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Йорданським Хашимітським Королівством, Державою Катар, королівством Саудовська Аравія, Китайською Народною Республікою, Чеською Республікою, Федоративною Республікою Німеччина

e-mail: it.Andrii@rada.gov.ua

ЗАКОНОТВОРЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ

Керуючись правом законодавчої ініціативи, відповідне до ч.1 ст.12 Закону України «Про статус народ­ного депутата України», зареєстру­вав наступні законопроекти:

-         «Про внесення змін до додат­ків №3 та №7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг».

- «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на терито­ріях пріоритетного розвитку у гірських зонах України».

-  «Про внесення змін до деяких законів України (щодо ввезення на митну територію України спеціаль­них транспортних засобів)».

-  «Про внесення змін до деяких законів України (щодо обсягу національного україномовного аудіовізуального продукту в мовленні телерадіоорганізацій)».

-    «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зміни складу доходів місцевих бюджетів».

-  «Про внесення змін до статті 209 Земельного кодексу України (щодо встановлення додаткових напрямів використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва)».

-   «Про внесення змін до По­даткового кодексу України щодо удосконалення системи оподатку­вання у сфері земельних відносин і сільського господарства».

-    «Про проведення парла­ментських слухань на тему: «Регу­лювання обігу земель сільськогос­подарського призначення: пошук української моделі»» (21 грудня 2016 року).

-              «Про проведення парла­ментських слухань на тему: «Захист землевласників (землекористу­вачів) від рейдерського захоплення та позбавлення їх землі сільсько­господарського призначення та про заходи протидії рейдерству»» (18 січня 2017 року)».

-     «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення системи оподатку­вання у сфері земельних відносин і сільського господарства та зниження ставки податку на додану вартість для деяких видів сільгосппродукції».

-  «Про внесення змін до статті 2 Закону України «Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів» (щодо вдосконалення норм Закону України)».

ВІДПОВІДНО ДО УЗАГАЛЬНЕНИХ ПОТРЕБ ВИБОРЦІВ МНОЮ ІНІЦІЙОВАНО:

-  Проект рішення щодо додат­кового виділення цільової субвенції для нової Гніздичівської школи (5 млн грн).

Виділення фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та капі­тальних видатків з державного бюджету на:

- реконструкцію водопостачання району «Зарудка» в м.Ходорів (2млн 400тис.);

- будівництво розпридільчого газопроводу середнього тиску з вводами до меж земельних ділянок в с.П’ятничани Жидачівського району (2млн 250тис.);

-    проведення невідкладних аварійно-відновлюваних робіт з відновленням пошкодженого по­жежею корпусу обласного дитячого протитуберкульозного санаторію у смт.Журавно (2млн 700тис);

-    капітальний ремонт Тейсарівського ДНЗ по вул.І.Франка, 10/а в с.Тейсарів Жидачівського району (450тис);

-   капітальний ремонт Тейсарівської ЗОШ Міст, по вул.Коновальця, 1 в с.Тейсарів Жида­чівського району (400тис);

-    будівництво побутової кана­лізації мікрорайону «Прибере­жний» в м.Жидачів (2 млн 900тис);

-   військово-патріотична підго­товка молоді в м.Ходорів та м.Жидачів (по 400тис);

-   реконструкція нежитлової будівлі колишнього дитячого садка під дитячий садок на 45 місць в с.Лисятичі Стрийського району (2млн 197 тис);

-будівництво теплогенераторної та влаштування системи опалення навчально-виховного комплексу «Середня загально­освітня школа-гімназія імені Маркіяна Шашкевича» в селі Дуліби Стрийського району» (613 тис);

-капітальний ремонт внутріш­ніх приміщень дошкільного навчального закладу «Веселка» в с.Лисовичі Стрийського району Львівської області (1 млн 490 тис);

-  капітальний ремонт віконних прорізів в НВК «Лисовицька СЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» по вул. Шкільній 17 в с.Лисовичі Стрийсь­кого району (700 тис).

 

РОБОТА ЗІ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН НА ОКРУЗІ

На території виборчого округу №126 відкрито і працює 3 моїх громадські приймальні: в Стрию, Ходорові та Жидачеві. За 2016 рік мною було прийнято близько 600 громадян, від яких надійшло 365 письмових звернень. Опрацю­вавши отримані звернення, на­правлено більше 250 депутатсь­ких звернень до державних та місцевих органів влади, пра­воохоронних органів, підпри­ємств, установ та організацій різних форм власності. Громад­ські приймальні працюють згідно з графіком постійно, особистий прийом громадян проводжу не рідше одного разу на місяць.

Адреси громадських прий­малень та графік роботи:

1.    Громадська приймальна по місту Стрий та Стрийському району.Адреса: 82400, м. Стрий, вул. Т.Шевченка, 71, Стрийська міська рада, 2-й поверх, каб.. № 17. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 09.00 год. до 16.00 год.

2.    Громадська приймальня по місту Жидачів та Жидачівському району.Адреса: 81700, м. Жи­дачів, вул. Шашкевича,2, Жидачівська районна рада, 2-й поверх, кім.213. Графік роботи: з поне­ділка по п’ятницю з 9.00 год. до 16.00 год.

3.    Громадська приймальня по м.Ходорів та Жидачівському району. Адреса: 81750, Львівська обл., м.Ходорів, вул. М.Грушевського, 46, Народний дім «Просвіта». Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 09.00 год. до 16.00 год.

Окрім щомісячних прийомів громадян в своїх приймальнях намагаюсь регулярно проводити зустрічі з мешканцями сіл та міст свого округу. Брав участь у роботі сесій місцевих рад, неодно­разово зустрічався з сільськими та селищними головами округу.

ПІДТРИМКА КУЛЬТУРНО-ОСВІТНІХ ІНІЦІАТИВ ТА ВІДРОДЖЕННЯ ДУХОВНОСТІ

Надання матеріальної допо­моги для ремонту церкви в с.Калинівка Жидачівського райо­ну.

Надання матеріальної допо­моги на придбання ікон для церкви в с.Вовчатичі Жидачівського району.

Надання матеріальної допо­моги на будівництво церкви в с.Лучани Жидачівського району.

Фінансова допомога у бу­дівництві храму Св.Володимира та Ольги у м.Ходорів.

Організація святкових концер­тів для дітей до Дня Святого Миколая за участю заслуженого артиста України Левка Бебешка та Аеліти в м.Стрий, м.Жидачів, м.Ходорів, смт.Гніздичів, смт.Журавно.

Придбання квитків для ГО «Спілка солдатських матерів та дружин Стрийщини» на концерт Оксани Мухи, який відбувся 27 листопада в МБК м.Стрий.

Матеріальна допомога на поїздку ансамблю народного танцю «Стрияночка» на Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Україна єднає світ», який відбувся 12-13 листопада у м. Києві.

Надання матеріальної допо­моги для ремонту церкви в с.Сулятичі Жидачівського району.

Надання матеріальної допо­моги для ремонту церкви в с.Межиріччя Жидачівського району.

Передплата місцевої преси - «Гомін волі» (3 місяці) для організацій: Стрийське това­риство політичних в’язнів і репресованих; Стрийська об’єд­нана спілка дітей політв’язнів та репресованих України; Осередок ветеранів та інвалідів спорту Стрийщини; Спілка політв’язнів України (Стрий); Українське товариство сліпих та «Рідне поле» (З місяці) - для організації Осередок ветеранів та інвалідів спорту Стрийщини.

Фінансова допомога на виго­товлення DVD-диску та буклету про школу мистецтв с. Братківці Стрийського району з нагоди 25- річчя від дня заснування.

Допомога в придбанні інте­рактивної дошки для ДНЗ «Со­нечко» м.Жидачів.

Матеріальна допомога для ремонту Мельницької ЗОШ Жидачівського району.

Допомога у встановленні опалення в Володимирецькій ЗОШ Жидачівського району.

Оплата електроенергії по озеру «Промінь» м.Жидачів.

Допомога в облаштуванні парку в с.Облазниця Жида­чівського району.

Купівля квитків для спільноти «Щасливі разом» м.Жидачів.

ПІДТРИМКА СПОРТУ

Туристичне спорядження для ГО «Журавно вперед» смт. Журавно Жидачівський район.

Матеріальна допомога на облаштування важкоатлетичного залу ДЮСШ «Старт» в селі Підгірці Стрийського району.

Матеріальна допомога Станківській футбольній команді Стрийський район.

Матеріальна допомога фут­больній команді с.Лучани Жи­дачівського району.

Матеріальна підтримка кан­дидата у майстри спорту з шахів Романа Кормана на участь в Чемпіонаті Європи з шахів у Словаччині.

Матеріальна допомога на закупівлю м’ячів для футбольної команди с.Жулин Стрийського району.

Придбання дитячого майдан­чика для с.Нижня Лукавиця Стрийського району.

Матеріальна допомога на проведення спортивних заходів та святкування 25-ї річниці від Дня створення Стрийської районної ДЮСШ «Старт».

Матеріальна допомога на проведення футбольного турніру серед ветеранів АТО в м.Жидачів.

ПІДТРИМКА СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ

Матеріальна допомога для ремонту дороги в с.Чертіж Жидачівського району (15000).

Придбання стоматологічної установки для Журавенського протитуберкульозного диспан­серу Жидачівського району.

?    Матеріальна допомога на придбання матеріалу для утеп­лення фасаду школи мистецтв с. Братківці Стрийського району.

Матеріальна допомога на проведення вуличного освітлення в с.Зарічне Стрийського району.

Матеріальна допомога на ремонт підлоги у ФАПі с. Воля- Задеревацька Стрийського району.

Матеріальна допомога на ремонт приміщення методичного кабінету Стрийської районної централізованої бібліотечної системи.

Матеріальна допомога на ремонт даху їдальні Завадівської СЗОШ І-ІІ ст.

Матеріальна допомога для організації «Союз Чорнобиль України» Стрийщини.

Матеріальна допомога Стрийській об’єднаній Спілці дітей політв’язнів і репресованих України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь