A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Юні шахісти з Ходорівщини.

Дата: 12.04.2017 11:32
Кількість переглядів: 1294

Фото без опису

   Згідно з планом спортивно-масових заходів під час весняних канікул Ходорівська ДЮСШ організувала і провела змагання з шахів, баскетболу, футболу серед учнів шкіл об’єднаної громади.

  25 березня в смт.Гніздичеві  зустрічали учасників район­них дитячих змагань, присвя­чених Шевченківським дням в Україні.

У турнірі взяли участь 41 юний шахіст, в тому числі - вісім дівчат. Найчисельнішою, як і належить, була команда господарів. З Жидачева приїхали 8 шахістів, з Ходорова - 10. Усі змагались в одному загальному турнірі, незалежно від віку, статі та рівня підготовленості. Регламент зма­гань - 7 турів швейцарської системи, контроль часу - ЗО хви­лин на партію для обох учасників. Вік шахістів - від 8 до 17 років.

  Уже з перших турів лідером турніру став Д.Пахолків з Ходо­рова, який продемонстрував зрілу і надійну гру. Він єдиний учасник, який виграв усі сім партій і здобув перше місце. На очко від нього відстав Р.Тендюк з Гніздичева, який нещодавно став срібним призером міжобласного турніру в Рогатині. Ще на півочка менше у Т.Шведа з Гніздичева та В.Терлака з Ходорова, які набрали по 5,5 очок. Четверо шахістів, в тому числі ходорівчани Б.Терлак та В.Закорчемний, набрали по 5 очок. Десятку кращих замикає М.Морохівська, яка зайняла перше місце серед дівчат і по­казала хороший, як для такого складу, результат-4,5 очок. Друге місце в О.Гриців із Жидачева, третє в І.Бублик з Гніздичева. Р.Ілюк з чотирма очками посів одинадцяте загальне і третє у своїй віковій групі місця.

  М.Деркач з Ходорова та О.Данилець з Жидачева отримали грамоти і призи, як наймолодші учасники змагань (2009 р.н.). Крім згаданих, слід також відзначити у нашій команді таких шахістів, як М.Юревич, Р.Філіповський та О.Микитин, які цього раз,у хоч не взяли призових місць, але про­демонстрували дуже хорошу гру.

  Найбільше призових місць у господарів - 9, у ходорівчан - 5, у Жидачева - 1. Усі учасники отри­мали грамоти за досягнення у певних номінаціях, а призери і переможці - медалі, грамоти і сувеніри. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь