A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

УВАГА!!! У районі розпочалась операція «МАК»!!!

Дата: 13.06.2017 11:20
Кількість переглядів: 920

Результат пошуку зображень за запитом "операція мак 2017 україна" 

  Протягом травня - вересня 2017 року на території України проводиться комплекс оперативно - профілактичних за­ходів під умовною назвою «МАК» щодо виявлення і зни­щення нелегальних посівів наркотиковмісних рослин маку і конопель, перекриття надходження наркозасобів до спо­живачів та недопущення витоку в незаконний обіг нарко- сировини рослинного походження.

   У березні 2009 року прийнятий Закон України № 1165-6 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністра­тивні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за незаконне вирощу­вання снотворного маку чи конопель».

    Незаконний посів або незаконне вирощування сно­творного маку в кількості до ста рослин чи конопель у кількості до десяти рослин згідно зі ст. 106-2 КУпАП тягнуть за собою накладення штрафу від вісімнадцяти до ста нео­податкованих мінімумів доходів громадян (від 306 до 1700 грн.) з конфіскацією незаконно вирощуваних наркотиков­місних рослин.

    За незаконний посів або незаконне вирощування сно­творного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи ко­нопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин винні особи притягуються до кримінальної відповідальності за ч.І ст. 310 КК України, що карається штрафом від ста до п'ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 1700 до 8500 грн.),або арештом до шести місяців, або об­меження волі на строк до трьох років.         

    За незаконний посів або незаконне вирощування сно­творною маку в кількості п'ятисот і більше рослин чи ко­нопель у кількості п'ятдесят і більше рослин особи притя­гуються до кримінальної відповідальності за ч 2 ст. 310 КК України, що тягне за собою позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

     Згідно з чинним законодавством України працівниками Жидачівського ВП Стрийського ВП ГУ НП у Львівській об­ласті будуть здійснюватися рейдові перевірки щодо неза­конного посіву маку на території району, винні особи при­тягуватимуться до адміністративної і кримінальної відпо­відальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь