A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Зменшення у сільському футболі

Дата: 13.06.2017 10:29
Кількість переглядів: 1233

Пов’язане зображення 

Цьогоріч на Ходорівщині маємо змен­шення кількості команд-учасниць. Особливо це стосується другої ліги Ходорівщини.

Ходорівщина перша ліга: 13-12.

У порівнянні з сезоном-2016 «Бори» Бориничі заявилися в третю лігу першості області, а футболісти «Променя» Старих Стрілищ цьогоріч об'єдналися й висту­патимуть за сусідів «Прикарпаття» Нові Стрілища. Поповнили першу лігу торішні срібні призери другої ліги «Рода» Рудківці. Наразі  зіграно 5 турів: Кам'яне - 13, Дуліби - 12, Бортники - 10, Чорний Острів -    8, Старі Стрілища/Нові Стрілища - 7, Вовчатичі, Жирово/Піддністряни - по 6, Го­родище - 5, Загірочко -Добрівляни - З, Городищенське, Рудківці - по 2, Грусятичі - 1 очко.

   Цьогоріч старт у лізі вийшов на­прочуд рівним: після 4 турів з однієї сторони немає жодної команди, яка б не втратила очки (найменше - Кам'яне, нічия в Чорному Острові 1:1), а з іншої — немає жодної ко­манди, яка б не здобула б хоча б одне очко (Грусятичі - нічия вдома з Чорним Островом 2:2). У першому турі - по 2 перемоги по 4:1 Дулібів вдома над Новими Стрілищами, Бортник - над Городищенським, по 5:1 — Кам'яного вдома над Грусятичами, і Чорного Острова в Піддністрянах. У третьому турі - два несподівані розгроми в сусідніх дербі Бортники - Загрочко 7:0, Дуліби - Гру­сятичі 9:0.

Ходорівщина друга ліга: 11-6.

   Тут - найбільше скорочення. Не стало футболу в Отиневичах і Вибранівці, Руд­ківці пішли у першу лігу, дехто з футболістів Садок заявився за Лучани, Соколівки - за Юшківці, а Репехова - за Квітневе. Маємо й приємний факт: після річної перерви по­вернулися Дроховичі.

   Після 5 турів: Сугрів 13, Ліщин - 12, Юшківці - 7, Дроховичі -З, Квітневе, Лучани — по 0 очок. Феєрично стартувала торішня шоста команда Сугрів: дві домашні перемоги по 2:0 над Ліщином і Дроховичами, по 5 забитих голів у Лучанах 5:0 і Квітневому 5:2. Торішній переможець другої ліги Юшківці поступився у другому турі у Ліщині 1:3, після чого двічі розгромно переміг вдома Дроховичі 5:1 і Лучани 4:0.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь