A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулася ХІ (позачергова) сесія Ходорівської міської ради

Дата: 15.02.2017 09:32
Кількість переглядів: 1295

07 лютого 2017 року  відбулося пленарне засідання ХІ (позачергової) сесії восьмого скликання Ходорівської міської  ради, яке провів  міський голова Олег Коцовський.

У роботі сесії, крім депутатів міської ради,  взяли участь старости сіл,  члени виконавчого комітету та працівники виконавчого апарату міської ради.

Розпочали роботу з приємного. Міський голова привітав іменинників,  побажав міцного здоров’я та успіхів у роботі на теренах місцевого самоврядування.

Після затвердження складу лічильної комісії та порядку денного, депутати перейшли до розгляду питань.

Начальник відділу фінансів, обліку, звітності та контролю Іванна Глушко  проінформувала стосовно питань бюджетної сфери та необхідності прийняття рішення щодо внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету.

Секретар міської ради Марія Гавінська  доповідала щодо внесення змін до загальної чисельності і структури виконавчих органів міської ради і наголосила, що мова не йде про збільшення штатних одиниць, а лише про зміну назв окремих посад.

Заступник голови міської ради Ольга Мельник обґрунтувала пропозицію про створення публічної бібліотеки Ходорівської ОТГ та про необхідність затвердження контингенту учнів в Ходорівській школі мистецтв. По даних питаннях прийнято відповідні рішення.

Одне з головних питань порядку денного сесії – затвердження Стратегії розвитку Ходорівської ОТГ до 2025 року. Заслухавши інформацію заступника міського голови Ярослава Костура про альтернативи та пріоритети розвитку громади, результати громадського обговорення , депутати взяли участь в обговоренні Стратегії та прийняли рішення про її затвердження.

Заслухавши відповідні роз’яснення начальника відділу земельних ресурсів Олени Лаб’як по основному питанню порядку денного (по якому власне і було скликано позачергову сесію), обранці одноголосно прийняли рішення  щодо внесення змін до встановлення ставок земельного податку та орендної плати на території ОТГ.

Депутати розглянули ряд земельних питань про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та про їх затвердження для різних потреб жителям громади. А також дали дозвіл на розроблення детальних планів території забудови земельних ділянок: Вайді Оксані для будівництва та обслуговування кафе-магазину в с.Загірочко; ТзОВ «Нігаз» для розміщення тимчасової будівлі (модульної котельні) в с.Бортники; релігійним громадам для обслуговування храмів Різдва Пресвятої Богородиці в с.Голдовичі та Успіння Пресвятої Богородиці в с.Калинівка та затвердили детальні плани: Кутному Мирону для обслуговування нежитлового приміщення в м.Ходорів вул..Грушевського,63; Борику  Ігорю для будівництва та  обслуговування житлового будинку, спеціалізованого магазину та кафе  в с.Ліщин вул..Січових Стрільців,1.

В різному депутати прийняли звернення до різних ланок влади  щодо забезпечення функціонування української мови на українському телебаченні (за ініціативою депутата Андрія Філатова), щодо припинення торгівлі з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей (за ініціативою депутата Володимира Басараба) та вирішили скерувати повторно звернення щодо проведеної роботи по закриттю стічних нечистот ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат» (за ініціативою депутата Андрія Філатова) та про закріплення мисливських угідь на території Ходорівської ОТГ за мисливським товариством «Лісівник» (за ініціативою депутатів Марії Гавінської  та Миколи Гая).

На завершення секретар ради Марія Гавінська ознайомила депутатів про умови е-декларування.

Детальніше про прийняті рішення та результати поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті Ходорівської міської ради в рубриці «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь