A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Завершальна сесія Ходорівської громади

Дата: 27.12.2017 09:27
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

      21 грудня 2017 року відбулася  ХХІ  сесія VIII   скликання Ходорівської міської ради. Участь в сесії взяли 26 депутатів міської ради, старости 11 старостинських округів, керівники підприємств, установ, організацій та відділів міської ради.  Головував на сесії міський голова Олег Коцовський, який розпочав засідання із приємного, а саме привітав депутата Олега Бончинського із нагородою – медаллю «За оборону Авдіївки».

      Основними із питань, які були включені до порядку денного сесії це питання про внесення змін до показників Ходорівського міського бюджету на 2017 рік та про бюджет громади на 2018 рік. Серед блоку бюджетних питань розглядалися питання про умови оплати праці міського голови та його заступників та про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів  міською радою.

     З метою участі Ходорівської ОТГ в обласному конкурсі  мікропроектів місцевого розвитку депутати прийняли відповідне рішення та визначили пріоритети щодо тематики проектів.

      Серед питань господарського комплексу найважливіші питання про затвердження актів інвентаризації, огляду і перевірки обладнання та паспортів дитячих майданчиків,які розташовані на території м.Ходорова та надання дозволів (або їх затвердження) на виготовлення проектно-кошторисних документацій.

      Прийнято рішення про створення Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ходорівської міської ради, про реорганізацію комунального закладу «Ходорівська міська публічна бібліотека», про реорганізацію комунальних закладів - амбулаторій загальної практики сімейної медицини (Бортниківської, Девятниківської та Вибранівської).

     Встановлено пільговий розмір орендної плати суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють харчування учнів у навчальних закладах ОТГ, який становить 1 гривню, затверджено статуту  ОПОРНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 М.ХОДОРІВ  ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

     Депутати вирішили звільнити комунальні підприємства міської ради від сплати земельного податку на 90%, надали дозволи та затвердили детальні плани території визначення планувальних обмежень та параметрів забудови земельної ділянки.

     Вже традиційно не обійшлося без розгляду земельних питань, а саме щодо надання дозволу  на розроблення (або затвердження) проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, надання дозволу  (або затвердження) на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у безоплатну  власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу. Прийнято рішення про вилучення земельних ділянок на підставі поданих заяв мешканцями громади, надано дозвіл на розроблення технічної документації по  поділу земельної ділянки ТзОВ «Вінал-Агро», внесено зміни до попередніх рішень міської ради.

      Відповідно до регламенту ради депутати отримали інформацію про результати розгляду депутатських звернень І.Хруща щодо законності ведення будівництва на території ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат», О.Бончинського щодо вивчення стану аварійності доріг, Н.Мінурки щодо облаштування клубу в с.Ліщин.

      На завершення сесії міський голова Олег Коцовський привітав всіх присутніх із новорічно-різдвяними святами, подякував за спільну працю та побажав  всіх гараздів в наступному році.

      Детальніше про прийняті рішення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Ходорівської міської ради.

 

Секретар ради   Марія ГАВІНСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь