A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Ходорівської МТГ

Дата: 04.08.2022 12:29
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Сьогодні 04 серпня 2022 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради.  На розгляд виконавчого комітету було винесено ряд важливих питань, пов’язаних  як  із життєдіяльністю міської територіальної громади, так і питання особистого характеру мешканців громади.

Зокрема, розглядались питання щодо змін у виконанні бюджету та використання бюджетних коштів. Доповідач начальниця фінансового управління Ходорівської МТГ Глушко І.Я. зазначила, що через відкриту агресію росії у Ходорівській громаді не працюють окремі інвестиційні проєкти, програми через що у бюджеті збережено кошти на суму понад 3 млн. гривень. З цього приводу, та розглянувши звернення головного лікаря Некомерційного підприємства «Ходорівська міська лікарня» п. Н. Баторика, вивчивши питання необхідності фінансування Програми «Цифрова Ходорівщина», нею було внесено ряд пропозицій. Таким чином, розглянувши пропозиції п. Глушко І.Я., виконавчий комітет прийняв ряд рішень, згідно яких було вирішено профінансувати «Ходорівську міську лікарню на суму 1 млн. гривень  для погашення заборгованості по зарплаті, тощо,  крім цього вирішено придбати для «Ходорівської міської лікарні» багатофункціональну апаратуру ультразвукового дослідження. Виділено кошти для втілення у дію Програми «Цифрова Ходорівщина».

Рішенням виконавчого комітету на громадські обговорення винесено питання про встановлення пам’ятного знаку Гетьману Козацької України Пилипу Орлику автору першої у світі Конституції, яка стала прикладом для інших держав та символом демократії. Встановлення пам’ятного знаку обумовлено тим, що 300 років тому, а саме 1722 року Пилип Орлик перебував у нашому місті.

Важливими також є рішення про надання матеріальної допомоги людям які перебувають у важких  матеріальних  умовах. Виконавчим комітетом розглянуто  та задоволено  29 заяв, мешканцям громади надано матеріальну допомогу на суму понад 61 тис. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь