A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівській громаді - 5!

Дата: 21.04.2021 09:09
Кількість переглядів: 3364

Фото без опису

Шановна Ходорівська громадо!

Сьогодні ми святкуємо свій перший невеликий ювілей. 5 років тому, 21 квітня  2016 року, відбулася І урочиста сесія Ходорівської міської ради за результатами місцевих виборів 2016 року. Саме з цього дня починається історія Ходорівської об’єднаної територіальної громади, до складу якої увійшло 41 село у складі 11 сільських рад, які згодом стали старостинськими округами і місто Ходорів -  центр громади. Наміри створити велику спроможну громаду визріли відразу після початку реформи децентралізації. Складними були перші кроки та рішення, адже через невиконання розпоряджень міського голови  окремими посадовими особами не були вчасно підготовані  потрібні документи і ми, на жаль,  не стали однією із перших об’єднаних громад в Україні. Проте, за кількістю населення і площею на момент об’єднання Ходорівська громада була найбільшою громадою Львівської області і однією з найбільших громад в Україні.

 Зараз варто належно відзначити вклад кожного голови та депутата колишніх сільських рад, які наважилися на  крок у майбутнє, прийняли відповідальні рішення про об'єднання.

Повноцінно функціонувати Ходорівська громада почала з нового 2017 бюджетного року.

Сьогодні ми розуміємо, яким правильним було рішення вступити в процеси змін. Реформа дала небувалий поштовх розвитку нашої території. Впродовж цих років ми досягли помітних змін на краще у сфері медицини, культури, освіти, старалися вкладати кошти у розвиток кожного населеного пункту, працювати на  розвиток громади і покращення життя її жителів. До нас приїздили колеги з різних областей України, з якими ми ділилися успішним досвідом.

 Чому нам це вдалося? - Тому, що керівництво та  депутати, виконавчий комітет, старости  змогли правильно розставити пріоритети та  приймати важливі управлінські рішення.  

Сьогодні дякую усім жителям громади, які висловили мені свою довіру і підтримку 5 років тому, сподіваюся, що я виправдав ваші сподівання як керівник громади, оскільки ви знову численно підтримали мене,  як кандидата і знову довірили мені очолювати громаду наступні 5 років.

Дякую всім, хто підставив своє плече, коли було складно.

Дякую всім мешканцям громади, за те, що повірили в процес об’єднання.

Дякую депутатам нашої громади, які підтримали курс на децентралізацію та стали активними учасниками реформи.

Завдяки злагодженій командній роботі, взаємодопомозі та підтримці однодумців ми продовжуємо рухатися вперед до змін. У нас ще дуже багато важливих цілей та завдань, які ми неодмінно вирішимо!

Адже успіхи громади – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. 

 Зі святом!

 До нових здобутків крокуймо разом!

 

Міський голова                                                                                                           Олег КОЦОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь