A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Садочки працюють!

Дата: 29.03.2021 19:04
Кількість переглядів: 1336

Фото без опису

Попри посилення карантинних обмежень дошкільнята продовжать відвідувати садочки. Робота закладів дошкільної освіти Ходорівської громади відповідає усім карантинним вимогам. Ще на початку навчального року, у вересні, батьків ознайомили із пам’ятками як поводити себе на території закладу дошкільної освіти під час карантину.  На воротах ЗДО висять попередження для відвідувачів про карантин, обов’язковий масковий режим на території ЗДО, нанесено спеціальну розмітку для дотримання соціальної дистанції. На входах малюків з батьками зустрічають вихователі і медична сестра, перевіряють температуру дитини безконтактним термометром і проводять у групу. На входах є попереджувальні знаки, антисептики, урни для використаних масок та рукавиць. Далі батькам заходити не можна.

А як же проходить виховний процес під час карантину? - Розповіла завідувачка Комунального дошкільного навчального закладу ясла-садок комбінованого типу "Ромашка" Ходорівської міської ради Львівської області Надія Максимова:

- Усі працівники працюють виключно в масках, діти перебувають у садочку без масок. Кожні чотири години проводиться температурний скринінг як у дітей, так і у всіх працівників ЗДО безконтактними термометрами, покази записуються у відповідні журнали. Ведення журналів температурних скринінгів контролює медична сестра та завідувач ЗДО. Якщо у дитини виявили підвищення температури – вихователь невідкладно повідомляє про це батьків. Також, кожні чотири години проводиться прибирання і дезінфекція приміщень. Користуюються діти тільки одноразовими паперовими рушниками, у туалеті кожної групи є окремі урни для використаних паперових рушників, масок та рукавиць. Садочки повністю забезпечені всіма необхідними засобами.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь