A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівський ЦНАП робить крок назустріч безготівковому суспільству. Відтепер можна сплачувати за надані послуги не виходячи з приміщення

Дата: 16.09.2019 10:14
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

 Центри надання адміністративних послуг, через які можна отримати понад сто видів послуг, стрімко розвиваються та вдосконалюються. Ходорівський ЦНАП щодня обслуговує понад п’ятдесят людей. Тут завжди привітно зустрічають та намагаються надати необхідні послуги максимально швидко та якісно. Частина послуг є платною і для їх отримання спочатку необхідно здійснити оплату і представити платіжний документ. Для оплати через банківське відділення треба було вистояти величезну чергу, що займало багато часу. Проблемою залишалась відсутність можливості сплатити за отриману послугу безпосередньо в приміщенні ЦНАП. Ходорівський ЦНАП зробив крок до сучасного безготівкового суспільства, запровадивши у себе сервіс оплати за адміністративні послуги за допомогою платіжних терміналів.  

 Платіжні термінали АТ «Ощадбанк» встановили на робочих столах адміністраторів Центру надання адміністративних послуг. Ними скористатись можуть власники карток міжнародних платіжних систем MasterCard, VISA. 

 Під час подачі документів заявнику необхідно попередити працівника ЦНАП про бажання оплатити адміністративний збір чи державне мито банківською карткою. Співробітник центру вводить назву потрібної послуги та суму платежу, а реквізити проставляються автоматично. На підтвердження оплати клієнт отримує чек. 

 Адміністратори ЦНАП кажуть, що люди з радістю реагують на нову можливість і виявляють бажання оплачувати на місці. Це пришвидшує як роботу адміністраторів, так і отримання самої послуги. 

 Крім цього в приміщенні ЦНАП встановлено термінал самообслуговування та кіоск супутніх товарів. Тепер не треба стояти в довжелезних чергах, а можна оплатити всі обов’язкові платежі на місці. Для тих, хто звик користуватись банківськими картками це суттєва економія часу. Реалізація можливості оплати адмінпослуг на місці ще раз доводить, що крок за кроком ми створюємо сучасне сервісне місто, яке орієнтоване на потреби громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь