A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Робоча зустріч в Жидачівській РДА

Дата: 23.02.2017 22:19
Кількість переглядів: 1322

           Фото без опису

          22 лютого, в залі засідань Жидачівської райдержадміністрації відбулася робоча зустріч із представниками Ходорівської, Гніздичівської та Новострілищанської ОТГ.

            Розпочинаючи робочу зустріч, перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин зауважив, що здійснення децентралізації та  формування об’єднаних територіальних громад потребує вирішення цілого ряду питань, що мають на меті максимально сприяти розв’язанню завдань, які сьогодні є найважливішими для подальшого успішного розвитку об’єднаних громад та соціально-економічного розвитку району загалом.

            Увагу було зосереджено на обговоренні актуальних питань розвитку галузі освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення. Мова йшла про необхідність в процесі формування об’єднаних територіальних громад створювати належні умови для  соціального захисту населення, покращувати надання адміністративних послуг.

            Представників об’єднаних територіальних громад було проінформовано про важливість їх участі в розробці та реалізації програм та проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Розглянуто й низку інших важливих питань, які стосуються, зокрема, передачі на баланс ОТГ галузевих установ, об’єктів незавершеного будівництва, автобусів „Школярик”, гідротехнічних споруд та ін.

У заході взяли участь: Олег Коцовський, міський голова, Марія Гавінська, секретар ради, Анастасія Батирняк та Ольга Мельник, заступники міського голови, Іванна Глушко, начальник відділу фінансів, звітності, обліку та контролю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь