A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Учні Школи мистецтв здобули ІІІ місце на конкурсі «Танцюймо разом»

Дата: 20.11.2017 16:16
Кількість переглядів: 1071

    ІІ обласний фестиваль-конкурс дитячих хореографічних колективів "Танцюймо разом" відбувся в Стрию 04.11.17 року. Він проводився з метою збереження і розвитку народних традицій хореографії, підвищення рівня аматорського танцювального мистецтва, художнього рівня балетмейстерських постановок, активізації організаційно-творчої та пошукової роботи фольклорних експедицій, фіксації скарбів танцювального мистецтва України, а також на вшанування творчої спадщини хореографа, заслуженого працівника культури України Олега Голдрича. Важливою вимогою конкурсу було представлення в одному з номерів хореографічного матеріалу етнографічних регіонів Західної України – Гуцульщини, Бойківщини, Лемківщини, Покуття, Опілля, Закарпаття та Буковини.

  У конкурсі змагалися дві категорії танцюристів – хореографічні колективи музичних шкіл, шкіл мистецтв (І категорія), хореографічні колективи позашкільних навчальних закладів освіти (ІІ категорія).

   В програмі конкурсу взяв участь хореографічний  ансамбль «Барви Ходорова» (керівник Леся Семчій), який здобув ІІІ місце у молодшій віковій категорії і як один із переможців продемонстрував свій талант на Гала-концерті, який відбувся 11.11.2017 року у Львові.

   Ходорівські діти постаралися – достойно виступили й отримали високі оцінки журі. Важливим є не тільки успіх, а й отриманий досвід, адже наші учні мали можливість ознайомитися з репертуаром, побачити костюми, сценічні здібності інших учасників конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь