A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Палац Культури м.Ходорова очолила Галина Кадюк

Дата: 05.04.2017 16:01
Кількість переглядів: 1574

    З січня 2017 р. Палац культури м.Ходорова перейшов у відання відділу культури Ходорівської міської ради з вакантною посадою директора, оскільки конкурс на заміщення даної посади, оголо­шений Жидачівською РДА, не від­бувся через відсутність кандидатів.

На виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначен­ня керівників державних та кому­нальних закладів культури» 31 січня був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади ди­ректора Палацу культури м.Ходо­рова. До складу конкурсної комісії увійшли: О.Мельник (голова ко­місії), Н.Павловська (секретар), О.Баковський, Х.Кісіль, О.Когут, Н.Кухарська, З.Лобойко, Г.Набитович, Л.Хлопоніна-Зубрицька.

    13 березня відбулось перше засідання конкурсної комісії щодо відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Палацу культури м Ходорова. Ознайомившись із документами Г.Кадюк та Л.Семчій - претендентів на заміщення вакантної посади директора Палацу культури міста Ходорова, члени комісії вказали на їх відповідність кваліфікаційним вимогам й одноголосно (Н.Павловська участі уголосуванні не брала) допустили до участі у наступному заключному засіданні. Слід зазначити, що Г.Кадюк на посаду керівника основного у Ходорівській громаді закладу культури рекомендували громадські організації «Інтелігенція Ходорівщини» та «Осіннє танго».

   Під час наступного засідання, 16 березня, яке розпочалось із вшанування пам’яті полеглого у зоні АТО 18-річного В.Князева, голова конкурсної комісії О.Мель­ник повідомила, що Л.Семчій 15 березня подала до відділу куль­тури, туризму та охорони куль­турної спадщини заяву про від­кликання своєї кандидатури. Після чого Г.Кадюк з успіхом пре­зентувала свій проект розвитку го­ловного закладу культури Ходо­рівської ОТГ на 1 та 5 років.

   Члени комісії, відзначивши високий професійний рівень підготовленої програми, особисті, ділові, моральні якості кандидата, переможцем конкурсу на за­міщення вакантної посади дирек­тора Палацу культури міста Хо­дорова визнали Г.Кадюк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь