A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства „Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Ходорівської міської ради Львівської області

Дата: 14.08.2018 16:25
Кількість переглядів: 1963

      Правові підстави проведення конкурсу

      Пункт 10 частини четвертої статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частина восьма, дев’ята статті 16 Закону України “Основи законодавства України про охорону здоров’я”, Постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я”, Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я Ходорівської міської ради, затверджений рішенням ХХІV сесії VIII-го скликання Ходорівської міської ради від 14.06. 2018 року №1917.

      Найменування закладу охорони здоров’я

      Комунальне некомерційне підприємство „Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Ходорівської міської ради Львівської області (КНП „Ходорівська АЗПСМ”).

      Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу охорони здоров’я

      81750, Україна, Львівська область, м. Ходорів, вул. Б.Хмельницького, 63.

      Назва вакантної посади

      Головний лікар (директор) комунального некомерційного підприємства „Ходорівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини” Ходорівської міської ради Львівської області.

      Основні напрямки діяльності

      Код КВЕД 86.21 Загальна медична практика (основний). Основні напрямки діяльності підприємства та його структура визначені Статутом.

      Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності новоствореного підприємства на поточний 2018 рік

- загальний фонд – 2612472 грн.;

- спеціальний фонд – 710697 грн.

Дата початку прийому документів для участі у конкурсі

15 серпня 2018 року.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі

28 серпня 2018 року до 17.00 год.  

Адреса приймання документів для участі у конкурсі

81750, Львівська область, м. Ходорів, вул. Грушевського, 38 (конкурсна комісія).

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок

 Тел. (239) 53-731, e-mail: chodoriw@ukr.net (тема: конкурс на керівника КНП „Ходорівська АЗПСМ”).

Перелік документів, що подаються конкурсній комісії претендентом для участі у конкурсі

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з Додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографія;

5) копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копія трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згода на обробку персональних даних згідно з Додатком 2;

7) конкурсна пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідка МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з Додатком 3;

11) заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із Додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Неподання всіх вищезазначених документів тягне за собою рішення конкурсної комісії про недопущення до участі у конкурсі.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді особисто або надсилаються поштою у визначений в оголошенні строк.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування закладу протягом одного року та на середньострокову перспективу;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу;

пропозиції  щодо впровадження сучасних методів діагностики та лікування.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендента на посаду

Претендент має відповідати кваліфікаційним вимогам для керівників закладів охорони здоров’я (головних лікарів, директорів) та вимогам, встановленим конкурсною комісією:

- громадянство України;

- вільне володіння державною мовою;

- достатній рівень знань законодавства про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров'я, основи права в медицині, трудове законодавство; директивні документи, що визначають завдання та функції медичних закладів; організацію фінансово-економічної діяльності закладів охорони здоров'я; порядок ведення облікової та звітної документації тощо;

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Медицина”;

- проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з “Організації і управління охороною здоров'я”;

- підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо у разі наявності);

- наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

- стаж роботи за фахом - не менше 5 років;

- здатність за своїми діловими та моральними якостями, професійним рівнем та організаторськими здібностями виконувати відповідні обов’язки.

Умови оплати праці керівника

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, керівникові нараховується заробітна плата відповідно до умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я, встановлених чинним законодавством України у межах кошторису доходів і видатків підприємства відповідно до виділених бюджетних асигнувань та згідно із штатним розписом.

Встановлення розміру премій та надбавок керівникові підприємства здійснюється відповідно до його особистого внеску в загальні результати роботи, рівня трудової та виконавської дисципліни, інтенсивності та складності праці.

Істотні умови визначаються Контрактом, який укладається строком на     3(три) роки, відповідно до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 642.

      Дата проведення конкурсу

  • 29.08.2018 року (14.00год.) – засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяв претендентів і доданих до них документів;
  • 30.08.2018 року (14.00год.) – засідання конкурсної комісії із заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу.   

      Місце проведення конкурсу

      Львівська область, м. Ходорів, вул. Грушевського, 29 (приміщення Палацу культури Ходорівської міської ради, 2-й поверх).

За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

- неподання ним необхідних документів;

- його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

- наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;

- наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі:

1) подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

2) надіслання їх поштою після закінчення строку подання;

3) надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

 

                                                                                    Конкурсна комісія

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь