A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Для понад 400 жителів села Букавина відкрито ФАП

Дата: 14.08.2018 00:40
Кількість переглядів: 2141

З квітня 2018 року стартувала нова медична реформа, метою якої є доступна, якісна та вчасна допомога для всього населення України. Прийнятий закон "Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській місцевості"  відкриває можливості для забезпечення доступної та якісної первинної медичної допомоги сільських жителів. З цією метою депутати Ходорівської міської ради прийняли рішення

про реорганізацію Бортниківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини у 2  два фельдшерсько-акушерські пункти (с.Бортники, с.Букавина).     

12 серпня приводом для зібрання жителів громади села Букавина стала важлива подія - відкриття фельдшерсько-акушерського пункту, що міститься у приміщенні Народного дому.

 Завдяки старанням та активності старости Бортниківського старостинського округу Ольги Гурді, підтримки небайдужих жителів села, проведено великий обсяг роботи, щоб ФАП запрацював. Позаду залишилися всі труднощі та проблеми, пов’язані з ремонтом приміщення і настала приємна мить - перерізати символічну  стрічку! Таку місію виконали три жінки: староста Ольга Гурдя,  головний  лікар Ходорівської міської лікарні Віра Жигало, медична сестра Оксана Боднар, які звернулися з привітальними словами до всіх присутніх на заході. До привітань долучилися депутат міської ради Оксана Шаран та  сімейний лікар Роксолана Пінчук. Освячення приміщення провів отець Лев Ференс.

          Усіх присутніх приємно вразило затишне приміщення, чистота і квіти. Відтепер понад 400 мешкаців  села Букавина тут отримуватимуть якісні медичні послуги в комфортних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь