A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: ЯКІ ЗМІНИ ЧЕКАЮТЬ НА ПЕРШОКЛАСНИКІВ ВЖЕ ЦЬОГО РОКУ

Дата: 11.06.2018 16:39
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

У 2017 році 100 шкіл у різних регіонах України у межах експерименту МОН перейшли на новий Державний стандарт початкової освіти – Нова українська школа. Торік до проекту долучилось 9 пілотних шкіл Львівської області. З наступного навчального року зміни будуть запроваджені в усіх школах.

     Львівська область  отримала субвенцію у розмірі 70,8 млн гривень із держбюджету, яка розподілена між районами області. Ця субвенція дістанеться до кожної дитини, яка цього року піде у перший клас. Кошти скерують на  придбання шкільних меблів, дидактику та комп’ютерного обладнання. на навчання та перенавчання для вчителів першокласників.

    В Ходорівській ОТГ на даний час створено один ОПОРНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 М.ХОДОРІВ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, який має 3 філії:

- Філію «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ №13 С.ВЕРБИЦЯ» ОПОРНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 М.ХОДОРІВ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

- Філію «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ №24 С.ГОРОДИЩЕНСЬКЕ» ОПОРНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 М.ХОДОРІВ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

- Філію «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ №25 С.ДОБРІВЛЯНИ» ОПОРНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 М.ХОДОРІВ ХОДОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь